- 3
- 0
- 3
hahahaha şaka gibi 0 TL verdi 😂
Gorursun birazdan üye olduktan sonra .hergün izliyoruz bu filmi biz.aç eski konularına bak bu elemanınAlacaksan al almicaksan boşluk yapma lolipop
Senin Cenabetlik olmuş biraz kral 😄 gusül şart birdahakinehahahaha şaka gibi 0 TL verdi 😂
La kendi kendine 10 hesaptan yorum yapiyosun bi de😀İç sesimsin kral 👑
Puahahahah la adam sitede çok eski -19. 000 kupon kazancı var yazık la sanaLa kendi kendine 10 hesaptan yorum yapiyosun bi de😀
Seni taniyoruz merak etmeEvet üye olduk bonus alındı şansımızı deniyoruz eski konularım da var bir problem yok? Paylastıgım hiçbir sitede patlamadı 1 inde deneme bonus kalktı konuyu kapattırdım herneyse şu asalağı dinlemeyiin
Tanı kardeşim evindede tanıSeni taniyoruz merak etme
Az veriyo kanki napakYatırım şartı yok dimi veya çevrim direk çekebilir miyim bunu
Bonus paylaşma işini azalt kardeş senBu Site 10 Freespin veriyor. Bet Değeri 1₺
(Bir tık az farkındayım)
Sitede çekim limiti vesayre yok ne kazanırsanız katlayıp çekebilirsiniz bu yanından kolay bir Site bol şans.
BilgilendirHasanda 800 yaptım bakalım çekim verelim ödeyecek mi
Site yeni, kendini tanıtıyorİlginç bir site 24 saatte bir sweet bonanzada 5 freespin veriyor kazanç çevrime tabi değil yazıyor şartlarda yatırım vs şartı da yok
AlmimBonus paylaşma işini azalt kardeş sen
İnşallah bildilendirArkadaşlar 400 çekim verdim gelirse söylerimEkli dosyayı görüntüle 660234
Boynun kopsun hemi
tdk offline vesayreBu Site 10 Freespin veriyor. Bet Değeri 1₺
(Bir tık az farkındayım)
Sitede çekim limiti vesayre yok ne kazanırsanız katlayıp çekebilirsiniz bu yanından kolay bir Site bol şans.