- 1,275
- 708
- 113
Ula bir tek benden sanırım kimlik vs istediler amq ya
Bende sana teşekkür ederim ama bı dm atmıştn bana sonra unuttun herhaldeKonuyu açan kardeşe teşekkürlerimi sunuyorum
Hatalı ise isterlerUla bir tek benden sanırım kimlik vs istediler amq ya
Hayır hatalı değildi 800 TL yi 5k yapınca ödemek istemedikler 😂 neyse umrumda değil kasayı 0ladim işin kötüsü 0 yapacam derken 10-15 k bandına çıktımHatalı ise isterler
E kral onunla ne alakası var brisey vardır eğer eminsen kendinden at gitsin ne olabilirHayır hatalı değildi 800 TL yi 5k yapınca ödemek istemedikler 😂 neyse umrumda değil kasayı 0ladim işin kötüsü 0 yapacam derken 10-15 k bandına çıktım
Ödüyor200 çektik oduyomu
Oduyormuş eyvallah dost saol ...Ödüyor
Sayende bir çok siteye üye olup bonus aldim, kazanç saglayamasam da teşekkürlerEvet üye olduk bonus alındı şansımızı deniyoruz eski konularım da var bir problem yok? Paylastıgım hiçbir sitede patlamadı 1 inde deneme bonus kalktı konuyu kapattırdım herneyse şu asalağı dinlemeyiin
gates of olympua 10 freespine 50 kurus felan verir 😂Bu Site 10 Freespin veriyor. Bet Değeri 1₺
(Bir tık az farkındayım)
Sitede çekim limiti vesayre yok ne kazanırsanız katlayıp çekebilirsiniz bu yanından kolay bir Site bol şans.
10 spine ne aldın sanki gates of olimpus 10 spine 50 kurus bilemedin 1 lira anca verirOduyormuş eyvallah dost saol ...
Yat uyu kardesim 😁10 spine ne aldın sanki gates of olimpus 10 spine 50 kurus bilemedin 1 lira anca verir
Ooo kimleri görüyorumYat uyu kardesim 😁
Biz ne bilek la kimleri goruyon 😁Ooo kimleri görüyorum
30 TL verdi bana10 spine ne aldın sanki gates of olimpus 10 spine 50 kurus bilemedin 1 lira anca verir
Roll yattimi 😁Ooo kimleri görüyorum
172.5 üst dedim 172 de bitti . Batımı seveyimRoll yattimi 😁
Yokmu çekim yapanlardan bilen birisiSpin kazancı spor da geçerli mi
500 e 5 lik farmlasan daha çok sansin var salla şu basketi kanka ..172.5 üst dedim 172 de bitti . Batımı seveyim