Kardeş sen dediklerini yap o zaman sonucu göre ha yok ben istemiyorum benim 11 haneli special kimliğim var diyorsan yapmaGenelde odeme yapmamak icin ister siteler guvenlik falan hikaye yani havale bile benim adima işine gelmiyo iste odemek
Tıklıyor ve ödeme yapılıyor, telefonunda kaynaklı Dolandırıcı diyemezsin bilader önceki mesajladı oku, ödeme alanları görDolandırıcı bunlar hiçbir buton sıklamıyor hata alıyor saçma sapan bişey
Bu kadar savunduguna gore siteye yakinsin dost bi rica ette odememi yapsinlar 😁Kardeş sen dediklerini yap o zaman sonucu göre ha yok ben istemiyorum benim 11 haneli special kimliğim var diyorsan yapma
Siteden ödeme alan basit bir kullanıcıyım Kimliğini at yapsınlar bu kadar zora düştüğüne göre baskasının adına kayıt EttirmissinBu kadar savunduguna gore siteye yakinsin dost bi rica ette odememi yapsinlar 😁
Üç kuruş için kimligi surata tutup şebek olamam kalsin sitede sahibi benden 1 kahve içsin 😁Siteden ödeme alan basit bir kullanıcıyım Kimliğini at yapsınlar bu kadar zora düştüğüne göre baskasının adına kayıt Ettirmissin
Baskasının adına kayıt ettirmissin her türlü para sitedeeeÜç kuruş için kimligi surata tutup şebek olamam kalsin sitede sahibi benden 1 kahve içsin 😁
Kral ben olsam krupiyere bahşiş atarim niye site kazansınÜç kuruş için kimligi surata tutup şebek olamam kalsin sitede sahibi benden 1 kahve içsin 😁