Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ParaBets Günlük Giriş Ödülü Deneme Bonusu

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
68
28
22 olan çakma üye olmayın

69 gerçek olanda 1tlden 10 spinmis baktım üye olmaya degmez

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
68
28
Ya kardeş bir boş yapma kaç kişi 500-600 çekti hala boş yapıyorsun site 1 ay içinde her kullanıcısına ekstra yatırımsız 150₺ lik çevrimsiz giriş ödülü de veriyor ne anlatıyon
Boş yapmiyorum arkadaşım . 10 spin veriyor 1tl . Deneme bonusu için kendim.icin boş site gerek duymadım üye olmadım dedim
Bana göre zaman kaybı.

manzuw1

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Bu sitenin deneme bonusunu paylaştım almayan alabilir. + OLARAK HER GÜN GİRİŞ YAPTIGINIZ İCİN HESABINIZA HER GÜN 5 ADET FREESPİN EKLENİYOR DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER HER GÜN GİRİŞ YAPIP ŞANSINI DENEYEBİLİR

NOT : YATIRIM ŞARTSIZ, ŞANS İŞİDİR 150-500-750 YAPIP ÇEKEN BİR SÜRÜ ÜYE VAR.
Deneme bonusu gözükmüyor sitede nerden alıyoruz

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,288
3,016
113
Bu siteye ayar oldum cekim veriyorum illa selfi cek kimlik at kagida isim yaz istemedigi sey kalmadi odememek için

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
366
205
43
Hiç bulasma hayatta belgesiz cektirmiyo
Arkadasım yalan söyleme 1000 kişi kaydolduysa 1-2 kişiden istiyor o da problem olursa, yanlıs bilgiler ile kayıt olduysan ya da anneni babanı kaybettiysen çok doğal bunlar her Site ister. Herkes çekim yaptı adamı yanlıs da yönlendirme ben dahil onlarca kişiden istemedi 1-2 kişiden istendi sadece

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,288
3,016
113
Arkadasım yalan söyleme 1000 kişi kaydolduysa 1-2 kişiden istiyor o da problem olursa, yanlıs bilgiler ile kayıt olduysan ya da anneni babanı kaybettiysen çok doğal bunlar her Site ister. Herkes çekim yaptı adamı yanlıs da yönlendirme ben dahil onlarca kişiden istemedi 1-2 kişiden istendi sadece
Genelde odeme yapmamak icin ister siteler guvenlik falan hikaye yani havale bile benim adima işine gelmiyo iste odemek