- 11,418
- 10,986
- 113
Sitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim1 liradan 5 spin cekim yaparken suratina kimlik tutup selfi istiyo degmez dost
Sitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim1 liradan 5 spin cekim yaparken suratina kimlik tutup selfi istiyo degmez dost
geçen yıl ftn kodları yağarkende herkes boş iş diyodu dostm.şmdi fastex hesabımın işlem detayını açsam bunalıma girerler 😁Hala laf yapanlar var kral sen düsün
Kardeş kazanç limitsiz en azından 100 fs 1 k yap 100 yatır 150 çek değil enazındanSitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim
Ya kardeş bir boş yapma kaç kişi 500-600 çekti hala boş yapıyorsun site 1 ay içinde her kullanıcısına ekstra yatırımsız 150₺ lik çevrimsiz giriş ödülü de veriyor ne anlatıyon22 olan çakma üye olmayın
69 gerçek olanda 1tlden 10 spinmis baktım üye olmaya degmez
Boş yapmiyorum arkadaşım . 10 spin veriyor 1tl . Deneme bonusu için kendim.icin boş site gerek duymadım üye olmadım dedimYa kardeş bir boş yapma kaç kişi 500-600 çekti hala boş yapıyorsun site 1 ay içinde her kullanıcısına ekstra yatırımsız 150₺ lik çevrimsiz giriş ödülü de veriyor ne anlatıyon
Deneme bonusu gözükmüyor sitede nerden alıyoruzBu sitenin deneme bonusunu paylaştım almayan alabilir. + OLARAK HER GÜN GİRİŞ YAPTIGINIZ İCİN HESABINIZA HER GÜN 5 ADET FREESPİN EKLENİYOR DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER HER GÜN GİRİŞ YAPIP ŞANSINI DENEYEBİLİR
NOT : YATIRIM ŞARTSIZ, ŞANS İŞİDİR 150-500-750 YAPIP ÇEKEN BİR SÜRÜ ÜYE VAR.
Kayıt olunca oto tanımlanıyorDeneme bonusu gözükmüyor sitede nerden alıyoruz
67 domainArkadaşlar linkler açılmıyor bilgisi olan
Ödeme alamayan kimse yok, selfie istiyorsa bir nedeni var, her Site istiyor dediklerini yapıp, çekim verebilirsin.Bu siteye ayar oldum cekim veriyorum illa selfi cek kimlik at kagida isim yaz istemedigi sey kalmadi odememek için
Benim kimlik kayıpBu siteye ayar oldum cekim veriyorum illa selfi cek kimlik at kagida isim yaz istemedigi sey kalmadi odememek için
Hiç bulasma hayatta belgesiz cektirmiyoBenim kimlik kayıp
SaolHiç bulasma hayatta belgesiz cektirmiyo
Arkadasım yalan söyleme 1000 kişi kaydolduysa 1-2 kişiden istiyor o da problem olursa, yanlıs bilgiler ile kayıt olduysan ya da anneni babanı kaybettiysen çok doğal bunlar her Site ister. Herkes çekim yaptı adamı yanlıs da yönlendirme ben dahil onlarca kişiden istemedi 1-2 kişiden istendi sadeceHiç bulasma hayatta belgesiz cektirmiyo
Genelde odeme yapmamak icin ister siteler guvenlik falan hikaye yani havale bile benim adima işine gelmiyo iste odemekArkadasım yalan söyleme 1000 kişi kaydolduysa 1-2 kişiden istiyor o da problem olursa, yanlıs bilgiler ile kayıt olduysan ya da anneni babanı kaybettiysen çok doğal bunlar her Site ister. Herkes çekim yaptı adamı yanlıs da yönlendirme ben dahil onlarca kişiden istemedi 1-2 kişiden istendi sadece