- 11,416
- 10,982
- 113
Sitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim1 liradan 5 spin cekim yaparken suratina kimlik tutup selfi istiyo degmez dost
Sitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim1 liradan 5 spin cekim yaparken suratina kimlik tutup selfi istiyo degmez dost
geçen yıl ftn kodları yağarkende herkes boş iş diyodu dostm.şmdi fastex hesabımın işlem detayını açsam bunalıma girerler 😁Hala laf yapanlar var kral sen düsün
Kardeş kazanç limitsiz en azından 100 fs 1 k yap 100 yatır 150 çek değil enazındanSitedede 10 spin yaziyor ugrasmaya degmez deneme deyince bende birsey sanmistim
Ya kardeş bir boş yapma kaç kişi 500-600 çekti hala boş yapıyorsun site 1 ay içinde her kullanıcısına ekstra yatırımsız 150₺ lik çevrimsiz giriş ödülü de veriyor ne anlatıyon22 olan çakma üye olmayın
69 gerçek olanda 1tlden 10 spinmis baktım üye olmaya degmez
Boş yapmiyorum arkadaşım . 10 spin veriyor 1tl . Deneme bonusu için kendim.icin boş site gerek duymadım üye olmadım dedimYa kardeş bir boş yapma kaç kişi 500-600 çekti hala boş yapıyorsun site 1 ay içinde her kullanıcısına ekstra yatırımsız 150₺ lik çevrimsiz giriş ödülü de veriyor ne anlatıyon
Deneme bonusu gözükmüyor sitede nerden alıyoruzBu sitenin deneme bonusunu paylaştım almayan alabilir. + OLARAK HER GÜN GİRİŞ YAPTIGINIZ İCİN HESABINIZA HER GÜN 5 ADET FREESPİN EKLENİYOR DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER HER GÜN GİRİŞ YAPIP ŞANSINI DENEYEBİLİR
NOT : YATIRIM ŞARTSIZ, ŞANS İŞİDİR 150-500-750 YAPIP ÇEKEN BİR SÜRÜ ÜYE VAR.
Kayıt olunca oto tanımlanıyorDeneme bonusu gözükmüyor sitede nerden alıyoruz