- 338
- 98
- 28
100 tl üstü cekim icin yatirim yapılması gerekiyor diye biliyorumYapmadım
100 tl üstü cekim icin yatirim yapılması gerekiyor diye biliyorumYapmadım
100₺ çekim için yatırım şartı bulunmamaktadır. 100-250₺ arası çekimlerde 50₺ yatırım şartı mevcuttur.100 tl üstü cekim icin yatirim yapılması gerekiyor diye biliyorum
Canlı desteği sikistirmadigimiz sürece zor reis baksana tik yokSaat 3 olmadan bu paralar hesapta olucak 😄
İşleme aldılar100 tl üstü cekim icin yatirim yapılması gerekiyor diye biliyorum
Yok usta bunlar ödeme yapmayacak canlı destek ha bire ayni seyi diyor sirada sirada sirada. 2 saattir ne sırasıysaİşleme aldılar
Normalde canlı desteğe bağlandığınız da 90 95 kişi oluyodu bu sefer sıra yok yoğunluk bitmiş bu para birazdan yatar 😄Yok usta bunlar ödeme yapmayacak canlı destek ha bire ayni seyi diyor sirada sirada sirada. 2 saattir ne sırasıysa
Walla sikistirdik engeledi oruspu asya 🤣Canlı desteği sikistirmadigimiz sürece zor reis baksana tik yok
İçimizden şuan 1 kisiye bile cekim gelmedi baksana. 3 umuz de bekliyozMelis gider ayak son sözünü söyleyerek gitmiş tüm çekimler 9 dan sonra yazmış muhasebe müdürü herhalde nalet 😄
😂 Küfür mü ettin naptinWalla sikistirdik engeledi oruspu asya 🤣
Yok la aqa tek dedik büyük yatirsak.kazansak siteyi mi kapatirdiniz dedim 😏😂 Küfür mü ettin naptin
Keşke küfür edeydin bukadar kizdirmazdi canlı desteği 😂Yok la aqa tek dedik büyük yatirsak.kazansak siteyi mi kapatirdiniz dedim 😏
Büyük ihtimal koca sitedede sadece 3 kişiyiz bide canlı destek 4 🤣İçimizden şuan 1 kisiye bile cekim gelmedi baksana. 3 umuz de bekliyoz
Valla iyi soylemissin 😂 saatlerdir 200 300 tl odeyemedilerYok la aqa tek dedik büyük yatirsak.kazansak siteyi mi kapatirdiniz dedim 😏
Melis uyumaya gitti galiba yok ortalikta 😂Büyük ihtimal koca sitedede sadece 3 kişiyiz bide canlı destek 4 🤣
Kimbilir ne saytanlik sinsilik peşinde 😄Melis uyumaya gitti galiba yok ortalikta 😂