- 1,470
- 464
- 83
00.18 de işleme aldılar 460 TL ama gelen giden yok
Bize daha 100 ü gondermiyolar 😀 benimde 00.23 de isleme aldilar halen yok00.18 de işleme aldılar 460 TL ama gelen giden yok
Payfixe direk cekebilrsiniz dedi bana Sabah 9 da falan demediMelis
Banka ve aracı kurumların mesai saatleri gereği gece çekim işlemi gerçekleştirlememektedir. Dilerseniz sabah 09:00 dan sonra talep oluşturabilirsiniz
Melis
sabah 9 dan sonra tekrar bilgi alalım lütfen.
sabrınız için teşekkür ederim
Melis böyle diyo dalga geçiyorlar ya. İlk defa böyle biseyi bu siteden duyuyorum ne alakaPayfixe direk cekebilrsiniz dedi bana Sabah 9 da falan demedi
Şuan paraları yok bu net olarak belli yoksa coktan oderlerdiBunlar büyük ihtimal parayı bulamadılar çıkmaza girdiler kredi çekip oduycekler krediyide banka sabah 9 da vereecegi için bizi bekletiyolar 😂
Yazdin mi destege sana ne diyoBeyler beklemekten başka şansımız yok gibi inşallah öderler
Sırada bekliyorum şuanYazdin mi destege sana ne diyo
Site yeni açıldıysa ödememe gibi bir hata yapmaz herhalde vurgun yapmak için geldilerse bukadarcik vurgun kime yetecek deneme bonuslarini ödeyip güven saglamalari lazimki daha çok vurgun yapsınlarBeyler beklemekten başka şansımız yok gibi inşallah öderler
Ödeyecek olan çoktan öderdi sıkıntı zaten burda 😀 23.21 de çekim verdim 00.23 de isleme alindi ama gelen yokSite yeni açıldıysa ödememe gibi bir hata yapmaz herhalde vurgun yapmak için geldilerse bukadarcik vurgun kime yetecek deneme bonuslarini ödeyip güven saglamalari lazimki daha çok vurgun yapsınlar
3 gün sonra yattığını dahi biliyorum ama deneme bonusu değildi kendi bakiyemle oynamıştım 3 iş günü içinde yatar demişti canlı destek 3.gün yattı param o yüzden ben beklerim 😂Ödeyecek olan çoktan öderdi sıkıntı zaten burda 😀 23.21 de çekim verdim 00.23 de isleme alindi ama gelen yok