- 338
- 98
- 28
Hocam aracı kurum olsa bile alakası yok ki, ilk defa bu siteden duydum mesai saati dışında olduğu icin çekim yapilmadiginiMft aracı kurum degilmi ?
Hocam aracı kurum olsa bile alakası yok ki, ilk defa bu siteden duydum mesai saati dışında olduğu icin çekim yapilmadiginiMft aracı kurum degilmi ?
Şuan benim çekimi iptal ettiler canlı desteğe neden iptal ettiniz dedim 3 4 dakikadır cevap bekliyorum bahane ariyo galiba bakalım ne yalan soyluycek 😄Hocam aracı kurum olsa bile alakası yok ki, ilk defa bu siteden duydum mesai saati dışında olduğu icin çekim yapilmadigini
Benim suan işlemde gözüküyorŞuan benim çekimi iptal ettiler canlı desteğe neden iptal ettiniz dedim 3 4 dakikadır cevap bekliyorum bahane ariyo galiba bakalım ne yalan soyluycek 😄
Payfixle ver çekimi, kasalarinda para yok belli. Ben 1 saat önce cekim verdim daha 4 dakka önce isleme gecti ama daha gelmedi paraArkadaşlar sabah herkez 9 da pasgol genel merkez binasında olsun ödemeyi elden yapacaklarmış 😂Ekli dosyayı görüntüle 342056
Aynen canlı destekte öyle dedi payfixle ver dedi en kısa süre içinde geçer hesabına dedi sabah 9 da falan demiyo yaniPayfixle ver çekimi, kasalarinda para yok belli. Ben 1 saat önce cekim verdim daha 4 dakka önce isleme gecti ama daha gelmedi para
Benim halen işlemde ya, peki seni telefonla aradilar mi hicAynen canlı destekte öyle dedi payfixle ver dedi en kısa süre içinde geçer hesabına dedi sabah 9 da falan demiyo yani
Gece aramazlarBenim halen işlemde ya, peki seni telefonla aradilar mi hic
Benim 20 dakkadir islemde gözüküyor tık yok. Totalde 1 saati geçti 😂Çekimde işlemde oldu bakalım odicekler mi
telefon nonu falan yanlış yazdiysan kafana takma telefon no sorgulayacak olsalar telefon doğrulama koyarlardı siteyeBenim halen işlemde ya, peki seni telefonla aradilar mi hic
Evet yanlış yazdim ondan terettüt etmistimtelefon nonu falan yanlış yazdiysan kafana takma telefon no sorgulayacak olsalar telefon doğrulama koyarlardı siteye
Desene bizim hayaller suya düştüBenim 20 dakkadir islemde gözüküyor tık yok. Totalde 1 saati geçti 😂
Bonus bitmiştelefon nonu falan yanlış yazdiysan kafana takma telefon no sorgulayacak olsalar telefon doğrulama koyarlardı siteye
Valla ya paralari kalmadi ya da odemeyecekler halen islemde duruyorDesene bizim hayaller suya düştü
Telefon önemli değil TC isim soyisim doğum tarihin doğru oldumu yatırırlar parayıEvet yanlış yazdim ondan terettüt etmistim
Ben 23.00 da aldım vardı 00.00 dan sonra bitmişBonus bitmiş