- 14,936
- 5,123
- 113
Beni 9 gün sonra aradılar 21 inde başıma geldi 30 u sabahı aradılarVay anasını
Acmicam telefonlarını 😂
Beni 9 gün sonra aradılar 21 inde başıma geldi 30 u sabahı aradılarVay anasını
Acmicam telefonlarını 😂
Aradıklarında şuan tüm temsilcilerimiz başka müşterilerimize hizmet vermektedir en kısa sürede sizinle ilgileneceğiz deVay anasını
Acmicam telefonlarını 😂
Dost korkacak bişe yokHicbir sekilde alamaz sakın korkup odeme
Şimdi yükü gitti sanırımAvukat kuzene sordum kabul ettiğimiz metinde bununla ilgili bir metin varmış fazla para yatması hakkında iade et başını çok ağrıtirlar dedi zaten o zaman essek yüküyle para vardı geri odedim
Hadi 4 kisiye 25 etkinligi yapip kutlama ve deneme yap dost😂morukta gelmis burda tam etkinlik havasi var forumdaVay anasını
Acmicam telefonlarını 😂
Borçları bir kalemde kapattımŞimdi yükü gitti sanırım
Bı roll ac bakalım dost bak dostlar kalabalık oldu herkesı payfıxe soktun acaba varımdır bu şeyler dıyeDost korkacak bişe yok
En fazla kumardan ceza gelir onunda ödemiyorum zaten
😂
Vbet kriptoya attım dost biraz ftn ile rulet oynayalım 😂Hadi 4 kisiye 25 etkinligi yapip kutlama ve deneme yap dost😂morukta gelmis burda tam etkinlik havasi var forumda
Papara bunu beğendi.1k dost 😄
Kazanda gel kanka bekliyoruz burda😂 pirana gibi bekliyoruz.elini suya sokma biz varken parmaklarinin kemigi kalır😂😂😂Vbet kriptoya attım dost biraz ftn ile rulet oynayalım 😂
bedava ftn dagıtyorlardı gecerli mi yatırımda oraya jsjsjs?Vbet kriptoya attım dost biraz ftn ile rulet oynayalım 😂
Sen ufaktan listeyi hazırla dost zaten 5 kişiyizKazanda gel kanka bekliyoruz burda😂 pirana gibi bekliyoruz.elini suya sokma biz varken parmaklarinin kemigi kalır😂😂😂
Hayr o xftnbedava ftn dagıtyorlardı gecerli mi yatırımda oraya jsjsjs?
Whatsapptan Payfixini isteyecektim enişte bugün kazandık senide göreyim dedim oda ne enişteyi davet et yazıyorBı roll ac bakalım dost bak dostlar kalabalık oldu herkesı payfıxe soktun acaba varımdır bu şeyler dıye
Kanka adam bankadan para atmista cift gelmis.sen tarlayı ekmeden bicerdoverle bekliyosun.😂😂😂bizde bu sans varken gonderdigimiz cift giderBı roll ac bakalım dost bak dostlar kalabalık oldu herkesı payfıxe soktun acaba varımdır bu şeyler dıye
Allah Allah payfiximiz var dost yazalım hemenWhatsapptan Payfixini isteyecektim enişte bugün kazandık senide göreyim dedim oda ne enişteyi davet et yazıyor
Payfıx konusunda payfıx yazmıcaz da nerde yazcaz dostTutmayın kücuk enisteyi yazsin payfixini
Yaz yaz tabi yaaa.akmasada damlar belki dostPayfıx konusunda payfıx yazmıcaz da nerde yazcaz dost