- 3,068
- 1,808
- 113
AynenBozdugumuz kupon gelecek şans yok sanirim
AynenBozdugumuz kupon gelecek şans yok sanirim
TutmadimiLazio 2.0 bitti bozulan kupon yattı neyseki
YokTutmadimi
Kolay gelsin dostumKusura bakmayın toplantıda yım bakiye duruyor merak etmeyin biter bitmez devam edeceğim
Sıkıntı yok dostum kolay gelsinKusura bakmayın toplantıda yım bakiye duruyor merak etmeyin biter bitmez devam edeceğim
15 saniye kala 84.78 di 86.86 uzadı maçFilipinler 97-88 bitmiş benim yüzümden kayıp olmasını istemem ben -5.5 handi demiştim tabi bi önemi yok ama olsun 😄
Tam bi eşşekti son 1 dakka ev üst üste 2 üçlük yedi sonra son saniye serbestin 1ini kacırıp 2lik yedi😂15 saniye kala 84.78 di 86.86 uzadı maç
Aynen dengesiz bunlar ama önde olan takım hep çok avantajlı uzatmada 9 fark attılar misal ilginç takımlar ev bide daha iyi bı kaç maçini izlemiştim15 saniye kala 84.78 di 86.86 uzadı maç
Kolay gelsin reisKusura bakmayın toplantıda yım bakiye duruyor merak etmeyin biter bitmez devam edeceğim
Helal dost şu tebrik mesajın ve kolay gelsin sineman beni benden aliyoSıkıntı yok dostum kolay gelsin
Hoşgeldin dostHelal dost şu tebrik mesajın ve kolay gelsin sineman beni benden aliyo
Hb dost nabiyon görmeyeli işler nasıl kesatlik yoktur umarım gördüğüm kadarıyla yolundasin hâlâHoşgeldin dost
İşler kesat dost çekim paylaş sayfasında da hareket yok cepten yiyoruzHb dost nabiyon görmeyeli işler nasıl kesatlik yoktur umarım gördüğüm kadarıyla yolundasin hâlâ