- 2,720
- 1,349
- 113
O gün 2nizi banladilar o adam geziyordu sen yoktun onu geri banlamadilar herhaldeHb dost nabiyon görmeyeli işler nasıl kesatlik yoktur umarım gördüğüm kadarıyla yolundasin hâlâ
O gün 2nizi banladilar o adam geziyordu sen yoktun onu geri banlamadilar herhaldeHb dost nabiyon görmeyeli işler nasıl kesatlik yoktur umarım gördüğüm kadarıyla yolundasin hâlâ
Bol şans dostumAkşam devam edeceğiz beklemede kalın bira uzun sürecek ama güzel sonuçlanacak
Senin cepte akrep var dost dikkat et aman diyimİşler kesat dost çekim paylaş sayfasında da hareket yok cepten yiyoruz
cepten mi yiyomus maho dost cepte var ki yiyo kazancı daim olsun sineması iş yapıyo demek kıSenin cepte akrep var dost dikkat et aman diyim
Baya yolunda mahocum mesleğini güzelce icra edene saygı duymak lazım dostcepten mi yiyomus maho dost cepte var ki yiyo kazancı daim olsun sineması iş yapıyo demek kı
Onuda yerizSenin cepte akrep var dost dikkat et aman diyim
Helal dost yiye yiye tarla köy bırakmadın gözü akrabede mi diktin bu arada benim burcum akrep dikkat et dostOnuda yeriz
Benim banlandigim yerde oda banlanir biladerO gün 2nizi banladilar o adam geziyordu sen yoktun onu geri banlamadilar herhalde
Yani yönetimden tanıdıklar var mı diyorsun dostBenim banlandigim yerde oda banlanir bilader
Helal dost benden baya jargonu kapmissin benim kelimeeri bana iade ediyonYani yönetimden tanıdıklar var mı diyorsun dost
Millette sürülecek akıl kalmamış biladerim yakoca koca adamlar 25.000 lastıkle trambolın yapmıs bırader ımrenıyom sunlara yıne bızım akıl saglıgımız yerınde
Ekli dosyayı görüntüle 244417
Akşam demiştiBu rolle yarın devam edilecekmis kasa 6300 ile dostlar
İletisim daire baskani oldun heBu rolle yarın devam edilecekmis kasa 6300 ile dostlar
Bugün öyle oldu keşke hedef olsaydı da bizde kazansaydikİletisim daire baskani oldun he
Isı uzamış baya yarın dediAkşam demişti
Bugün olacak başkanAkşam devam edeceğiz beklemede kalın bira uzun sürecek ama güzel sonuçlanacak