- 88,040
- 47,864
- 113
Mesela ne gibu daha zevkli seyler kardes?kumardan daha cok heyecan veren bisey varmi?Aynen hiçbir zaman birakacam demedim.belki diyorum hayat standartları yükselirse uğraşacak daha zevkli şeyler bulursak belki diyorum
Mesela ne gibu daha zevkli seyler kardes?kumardan daha cok heyecan veren bisey varmi?Aynen hiçbir zaman birakacam demedim.belki diyorum hayat standartları yükselirse uğraşacak daha zevkli şeyler bulursak belki diyorum
Belli olmaz 89 dk bı gol.bekliyoruz bazen gelmiyorİlk yarı kuponu bozacaktim açmadı cash out kısmet değilmiş
SeksMesela ne gibu daha zevkli seyler kardes?kumardan daha cok heyecan veren bisey varmi?
Aynen hiçbir zaman birakacam demedim.belki diyorum hayat standartları yükselirse uğraşacak daha zevkli şeyler bulursak belki diyorum
İlk yarida erken atti kaldi oyle gelebilir. Skor musaotBelli olmaz 89 dk bı gol.bekliyoruz bazen gelmiyor
90 dakika 0.0 biten maçlar var 30 dakika dediğin nedirBelli olmaz 89 dk bı gol.bekliyoruz bazen gelmiyor
O uzun surmez dostum surekli saatlerce yapamazsin.sen mevzuyu yanlis anlamissin
İnsana göre değişir orası abi mesela benim değişir bırakırım tabiki vardır bazıları içinMesela ne gibu daha zevkli seyler kardes?kumardan daha cok heyecan veren bisey varmi?
Knk keşke cekseydim kafayı duvarlara vuruyorum 😭Kusura bakma da oyun mu bulamadin dedeyle balikciya da biraksaydin tam olurmuş. Geçmiş olsun
yenı slot cıktı dost 5 tane meme yanyana gelınce max wın atıyo denedın mı onu
Kendi adına konuş reisO uzun surmez dostum surekli saatlerce yapamazsin.sen mevzuyu yanlis anlamissin
Geciktirici ve günlük 5 postayla o da çözülür abim😂😂O uzun surmez dostum surekli saatlerce yapamazsin.sen mevzuyu yanlis anlamissin
Twerk diye slot var ben onu öneririmyenı slot cıktı dost 5 tane meme yanyana gelınce max wın atıyo denedın mı onu
Ortaya da wild gibi hıyar çıkıyor bazenyenı slot cıktı dost 5 tane meme yanyana gelınce max wın atıyo denedın mı onu
Aferin darbeli matkap tüm makineler de burda helalKendi adına konuş reis
Freespun isareti ne yeni oyundayenı slot cıktı dost 5 tane meme yanyana gelınce max wın atıyo denedın mı onu
Peki kardes bu konuda herkes aslan gibi zaten o yuzden kimseyle konuyu tartismam 😁Kendi adına konuş reis