- 2,813
- 1,476
- 113
Desteği de etiketledik ama ne ses var ne bı şeyÇekimi bekliyorum arkadaşlar
Desteği de etiketledik ama ne ses var ne bı şeyÇekimi bekliyorum arkadaşlar
Demekki hepsini 0.5 la alacağız dostAquila 4 1 oldu saka gibi o da 1 gole yatar
İkinci yari costularAquila 4 1 oldu saka gibi o da 1 gole yatar
Gelir yakindaÇekimi bekliyorum arkadaşlar
Helal olsun dost kısır döngüŞükür valla değişen birşey yok dün binus kovaliyorduk bugünde aynı yarın dağıtım yaparız sonra sil baştan mevzu degismiyor
Kac kisi bu isimler dostİsimler belli mi dost
Helal mahocum senin gibi yazayım belki sinema olur tebrikler dostumİsimler belli mi dost
Birde biz etiketliyelim @Shotbet Destek ses ver başkan kalbimiz seninleDesteği de etiketledik ama ne ses var ne bı şey
Sabahtandir burdayız dost sinema yapmaya ihtiyacı olanlar sonradan gelenlerHelal mahocum senin gibi yazayım belki sinema olur tebrikler dostum
Aynen valla dort gozle bekliyoruz 😀@erhanbey22 senin de bı kere şöyle.yuksek meblağ tutturdugunu göreyim yeter artık.
BilmiyorumKac kisi bu isimler dost
Onlar memur hesabı çalışıyor 5 den sonra yatis usjdnsjdBirde biz etiketliyelim @Shotbet Destek ses ver başkan kalbimiz seninle
Helal dost bu ara diss atiyon millete isim ver kim onlarSabahtandir burdayız dost sinema yapmaya ihtiyacı olanlar sonradan gelenler
15 kişi yoktur konuda en fazla 10Arkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
Şansın daim olsun dostArkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
korkuyoz dost 1 kac kere 10k yaptık onlarıda hemen cekıyoz karıya gıdıyoz bırak karı cagırmıstım otele muhabbetı dınle karı rulet hastası cıktı attım 500 al cevır dedım ahmo sorsa 50 lıra yok derız dost bu kumarbazlar cok sahtekar 6 aydır abartısız daha 2k bı kere bıle cekmedım fena cokusteyız@erhanbey22 senin de bı kere şöyle.yuksek meblağ tutturdugunu göreyim yeter artık.
Dost 30 kisi 50 ver herkes nasiplensin tabi sen bilirsinArkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler