- 2,976
- 5,934
- 113
Vbettr tutarsa sabaha kadar oynucam onunda belirli bir kısmını dağıtırım 🙋🙋
Helal dostBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Bakirami yatırım yaptın reis 21. YüzyıldaValla bir arkadaş buradan kafama soktu yatırım yaptık bakıra da AMK kumarci adamız aylarca 7 k yatırdık 500 TL veriyor kar dedim abi bumu ? 1.20 orana bassam 1400 kar vardı 10 dakikada
Son 35 dkVbettr tutarsa sabaha kadar oynucam onunda belirli bir kısmını dağıtırım 🙋🙋
Zaten 4 k direk dağıttık bir ay 500 TL beklemek nedirValla bir arkadaş buradan kafama soktu yatırım yaptık bakıra da AMK kumarci adamız aylarca 7 k yatırdık 500 TL veriyor kar dedim abi bumu ? 1.20 orana bassam 1400 kar vardı 10 dakikada
Biz teşekkür ederizBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Hadi bakalim kismetin ne kadarVbettr tutarsa sabaha kadar oynucam onunda belirli bir kısmını dağıtırım 🙋🙋
Bana kalırsa zayıf sinema bu Maho bizden daha birşeyler ogrenmemis onu kiniyom dostkalıcı taktıkler lazım dost bu taktık en fazla 2 konuda bıter gelıstırmemız lazım cıkıs noktası ıyı dost canımız sıkkın sıneması bazen ıs yapar
Millet kafayi yemis yahu adam 150 ekmek parasiyla slot ceviriyor
Ya buradan bir arkadaş o gün yazdı tanımam da sağolsun düşünmüş mesaj atmış bizde geri kumara yatırım diye hemen aldım ama akıl işi değil 7 k var bakirda cekemiyoruzda sigaramız yok böyle işin izdirabiniBakirami yatırım yaptın reis 21. Yüzyılda
Tassagina yazmıştır ya birdahakine alüminyum dene benceYa buradan bir arkadaş o gün yazdı tanımam da sağolsun düşünmüş mesaj atmış bizde geri kumara yatırım diye hemen aldım ama akıl işi değil 7 k var bakirda cekemiyoruzda sigaramız yok böyle işin izdirabini
@Shotbet Destek bekliyoruz bak tüm forumÇekim onayından sonra dağıtım yapacağım gelince dostlar
maho gıbı canın mı sıkkın dost derdını soylemeyen derman bulamazmısUykum kaçtı @erhanbey22
Birgün öyle tuttrsak ,,300-400 belki bırakırız kumariMillet kafayi yemis yahu adam 150 ekmek parasiyla slot ceviriyor