- 762
- 295
- 63
Nasıl çekiyorsun ki1000 bonus 1024 oldu 24 tl çekim verdim anında geldi
Tekrar 1010 oldu 10 tl çekim verdim oda geldi
Şimdi 920 lerde debeleniyorum
Nasıl çekiyorsun ki1000 bonus 1024 oldu 24 tl çekim verdim anında geldi
Tekrar 1010 oldu 10 tl çekim verdim oda geldi
Şimdi 920 lerde debeleniyorum
Boş gibi knkmillette bişey sanıyor kapat baskan su konuyu valla saçma 10 tl cekiyomus ya varya yazık ülkemın ınsanına
Ne alaka ben dün gece diptan token bakery aldım sabah 150 2 hesaptan çektim her birinden 150 sonra bir token daha aldım onu da baktım yükseldi biraz 130 birinden 120 birinden çektim şimdi düşen bı token daha aldım bakalım bekliyorummillette bişey sanıyor kapat baskan su konuyu valla saçma 10 tl cekiyomus ya varya yazık ülkemın ınsanına
desene köşeliksin )Ne alaka ben dün gece diptan token bakery aldım sabah 150 2 hesaptan çektim her birinden 150 sonra bir token daha aldım onu da baktım yükseldi biraz 130 birinden 120 birinden çektim şimdi düşen bı token daha aldım bakalım bekliyorum
Atın altına attığım seni. Yerimi burası leylaBEtzula cekim paylas Enes06gs Ekli dosyayı görüntüle 558099
Atın altına attığım seni. Yerimi burası leyla
Batırmıssın ya siteyi nasıl ödediler bu miktarı sanasuperbet746.com
5dk cekim Ekli dosyayı görüntüle 558145
Kardeşim çok büyük paralar bunlar nasıl yaptın bizede taktik verde bizde kazanalımNe alaka ben dün gece diptan token bakery aldım sabah 150 2 hesaptan çektim her birinden 150 sonra bir token daha aldım onu da baktım yükseldi biraz 130 birinden 120 birinden çektim şimdi düşen bı token daha aldım bakalım bekliyorum
Oturduğum yerde kimse vermez bro sigara kola parası bedavadan 2 de bira aldım yeter aq😀😀desene köşeliksin )
Olum ne mal adamsın aq ben dileniyormuyum cebimde de param var çok şükür pideci çalışan 2 kız çocuğu babası adamım uygulama çıkmış hiç yoktan 500 TL cekmisim cebimde param var diye kovalamayacakmiyim bu kumar sizin beyninizi sikmis biladerCebinde 100 lira yoksa yaşama amk zaten
Kaldıraç ney ben sadece 250 cekebildim oda sabah baktım 1150 idi bozdum cektim3x kaldıraçla dün geceden beri convex'ten 3k kaldırdım anında gönderiyor parayı havale
2 tane kız çocuğuma kumar haram para yediririm ben diosan dicek bişeyim yok kardeşim benim sensin tmOlum ne mal adamsın aq ben dileniyormuyum cebimde de param var çok şükür pideci çalışan 2 kız çocuğu babası adamım uygulama çıkmış hiç yoktan 500 TL cekmisim cebimde param var diye kovalamayacakmiyim bu kumar sizin beyninizi sikmis bilader
Dostum mesela 1500 oldu kâr olan 500 TL yi nasıl çekeceğimOlum ne mal adamsın aq ben dileniyormuyum cebimde de param var çok şükür pideci çalışan 2 kız çocuğu babası adamım uygulama çıkmış hiç yoktan 500 TL cekmisim cebimde param var diye kovalamayacakmiyim bu kumar sizin beyninizi sikmis bilader
Sat yapacaksın kanka direk ibana cekeceksinDostum mesela 1500 oldu kâr olan 500 TL yi nasıl çekeceğim