- 704
- 295
- 63
Kardeş sen buralarda harcanma git camide fetva ver aq dinime küfreden müslüman olsa her boka da bir fikriniz var ya2 tane kız çocuğuma kumar haram para yediririm ben diosan dicek bişeyim yok kardeşim benim sensin tm
Kardeş sen buralarda harcanma git camide fetva ver aq dinime küfreden müslüman olsa her boka da bir fikriniz var ya2 tane kız çocuğuma kumar haram para yediririm ben diosan dicek bişeyim yok kardeşim benim sensin tm
Yok kardeşim ben haramı yerim kendim yerim ama 2 çocuğum olsa onlara yedirecek kadarda şerefsiz değilimKardeş sen buralarda harcanma git camide fetva ver aq dinime küfreden müslüman olsa her boka da bir fikriniz var ya
ÖNCE yatırımı komple bozdurup çekiyorum sonra tekrar bitcoin alıyorum devamNasıl çekiyorsun ki
Teşekkürler dostÖNCE yatırımı komple bozdurup çekiyorum sonra tekrar bitcoin alıyorum devam
Btc alınca kar ediyormusunÖNCE yatırımı komple bozdurup çekiyorum sonra tekrar bitcoin alıyorum devam
Eksiye düşüyor 1000 in üzerine çıkınca almış olduğum o coini bozdurup 1000 in üzeinde kalan artıyı karı çekiyorum olay buBtc alınca kar ediyormusun
Kaldıracı nasıl yapacaz3x kaldıraçla dün geceden beri convex'ten 3k kaldırdım anında gönderiyor parayı havale
anasayfada 3x yazıyor ek limitKaldıracı nasıl yapacaz
Kaldıraç nasıl yapılıyorCvx diye bir dalga aldik kaldiracla 3x yaptim yeminle 12 saatte 1000 liraya yakin cektim.
Bu nasıl yapılıyor biri lütfen anlatabilir mi ek limitle kaldıracıEk limit mi alıyorsunuz sürekli başka türlü kaldırıc işlemleri acılmıyor bildiğim kadarı ile
1 tl bile kazanılmıyor çünkü kaldıraç yokArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son