- 1,312
- 2,305
- 113
bitti kral kampanya. benim bakıye 0 landı kampanya bitti içiğinNe yapmamız gerek alabilmek icin
bitti kral kampanya. benim bakıye 0 landı kampanya bitti içiğinNe yapmamız gerek alabilmek icin
Sana bitti yeni katilacak herkese var kampanyabitti kral kampanya. benim bakıye 0 landı kampanya bitti içiğin
geç kaldukKAMPANYA AKTİF ARKADAŞLAR
eski üyelerin süresi doldu
Üyeliğin yoksa aktif halengeç kalduk
bakayim o zaman eyvallahÜyeliğin yoksa aktif halen
Üyeliği olmayan herkese aktifbakayim o zaman eyvallah
bakicam Bi indinde uygulamaÜyeliği olmayan herkese aktif
3x aktif et mantıklı coin al para saniyede geliyrbakicam Bi indinde uygulama
Ne aldın da yukseldı 989 kaldı yukseltebılırmıyım hangı coin i almak mantıklıBeyler benim bugun son gunum max 1740 gördüm 1500 sınır koydum kendime gece 03.15 ten sonra çekim yapacağım. müsait olursam son durumu aktarırım bol şans..
Cidden burada forumun alayı sana sövse haklı1000 TL üstü kampanya bitince çekim olacak oda olursa
Merhaba yeni üye oldum 1000 tl verdi frontier satın aldım tamda bilmiyorum kripto dan anlayan biri varsa yardımcı olursanız sevinirimArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Kampanya bitmemismidostMerhaba yeni üye oldum 1000 tl verdi frontier satın aldım tamda bilmiyorum kripto dan anlayan biri varsa yardımcı olursanız sevinirim
GghhArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son