- 180
- 68
- 28
Saba
Sabah almıştım 800 tlye düşmüştü daha demin teli bi açtım coşmuşNe zaman almıştın hacim
Sabah almıştım 800 tlye düşmüştü daha demin teli bi açtım coşmuşNe zaman almıştın hacim
İmkansız , dünden beri bende de 800 Luk cvx vardı sana ayrı bana ayrı mı yukseliyor bu.Baska bir durum söz konusu burada, ya ek teminat kullandın ya da en az 5-6 gündür hesabında duruyorSaba
Sabah almıştım 800 tlye düşmüştü daha demin teli bi açtım coşmuş
Ek teminat kullandım tabikiİmkansız , dünden beri bende de 800 Luk cvx vardı sana ayrı bana ayrı mı yukseliyor bu.Baska bir durum söz konusu burada, ya ek teminat kullandın ya da en az 5-6 gündür hesabında duruyor
Karı çektim devam geneİmkansız , dünden beri bende de 800 Luk cvx vardı sana ayrı bana ayrı mı yukseliyor bu.Baska bir durum söz konusu burada, ya ek teminat kullandın ya da en az 5-6 gündür hesabında duruyor
Ok iyi kazançlarEk teminat kullandım tabiki
fırlıyo dedigimiz 1 dakka yaşamiyo düşüyor yinecvx fırlıyo sanırım yine
Link yokmu arkadaşlarlever yaziyor baktim en cok kirmizi dusen para birimine bunu gordum aldim
Ekli dosyayı görüntüle 554843
14 lira yı Çek keyifine bak 1 saat zamanın kaldı ye iç gezNe yapabiliriz önerisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 559847
Site paranı istiyor mu bu ek limitteSu konuyu hortlatmayın ya bizim coin 700e kadar düşmüş aq adamlara 300 lira borçlandık
Bugün son mu ? Sifirlanacak mı14 lira yı Çek keyifine bak 1 saat zamanın kaldı ye iç gez
27 hazirana uzatildi. Olur da artarsa sana hediye edicem 14 lirayı lolipop alır yer gezersin14 lira yı Çek keyifine bak 1 saat zamanın kaldı ye iç gez
Bilmiyorum dost onu dusundum bende ama fatura falan cıkarırlar diye korktum aq 😆Site paranı istiyor mu bu ek limitte
Mq belli olmaz bunların işiBilmiyorum dost onu dusundum bende ama fatura falan cıkarırlar diye korktum aq 😆