Kampayayi bitir diyrsn ve cekiyrsn bu kampanya 20 Haziran'da bityr20 sine kadar cekim yokmu gerçekten dost
Kampayayi bitir diyrsn ve cekiyrsn bu kampanya 20 Haziran'da bityr20 sine kadar cekim yokmu gerçekten dost
Delinin biri kuyuya taş atıyor 40 akıllı ona uyuyor sjjdfÇekilmiyor
??Delinin biri kuyuya taş atıyor 40 akıllı ona uyuyor sjjdf
beyler bico alın arkanıza yaslanın net yükselicek bu coin
1 hafta bekliceksin kral herkes bico alsa parayı koyarızBico aldım usta şimdi bekleyecek miyiz
Bu uygulama da işi biliyor zirve de olan bir coin piyasası var 2 günde zor dostumBiraz inceledim iki güne en kar ettreck Fantom coini kafasına yatan alabilir
Bn aldm gerekirse bayrama kadar kalsnBu uygulama da işi biliyor zirve de olan bir coin piyasası var 2 günde zor dostum
Bence hepimizi kararlaştırıp alsak %3 4 farketse bile yeter.Beyler herkes bico alırsa 20 sinde 1000 TL ortalama 4800 civarı oluyor ve bizden başka alacaklarda olacaktır yükselince
Çekiliyor dostum.Şimdi kesn olarak 20 sine kadsr çekilmiyormu arkadaşlar bet bilgimi
aynen ben ve 4 arkadaşım daha bico aldık indiirp BİCO ya yüklenın agalar hep birlikte kazanalım siteyi alt üst edelim :d:dBeyler herkes bico alırsa 20 sinde 1000 TL ortalama 4800 civarı oluyor ve bizden başka alacaklarda olacaktır yükselince
Teşekkürler dostÇekiliyor dostum.
Kampayayi bitir diyrsn cekiyrsn bu kadar basit
BİCO USTA HEPİMİZ BİCO ALDIKbeyler ne alicaz ortak alak
agam haklı BİCO ya yüklenin dostlar hep beraber kazanalım sericeŞu forumdan ortalama 15 kişi 1000 TL bico aldı 15 bin TL eder yüzde 1,77 yükseldi bütün forumun aldığını düşünsenize
biko patlak kapanir oBİCO USTA HEPİMİZ BİCO ALDIK
Yok kanka20 sine kadar cekim yokmu gerçekten dost