Meme coin 90b barajını geçer mi dostmeme coin patlama yapacak (yatırım tavsiyesi değildir)
Meme coin 90b barajını geçer mi dostmeme coin patlama yapacak (yatırım tavsiyesi değildir)
Çektin ödedi mi kankaÇekiliyor dostum.
Kampayayi bitir diyrsn cekiyrsn bu kadar basit
Mantikli insan severim 20sinde gorusruzYa arkadaşlar 1000 Tl çekmıyorsunuz 20 sine kadar ne kar olursa onu cekiyorsunuz
Zarar kapandi simdi sukurbakiye 1000 xd4 Tl zarardayim bico aldik Simdi eklenen bini cekebilcezmi uzerinimo cekecegiz
memeler elimizde patladı süt havuzuna döndükMeme coin 90b barajını geçer mi dost
bu daha önceden paylaşıldı zaten de 1000 tl ile borsada al sat yaparak kar yaparsan karını çekebiliyorsun çektim dediğin ne kadar dostum?Arkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Aynen öyle parayı 2000 yapacaksın ki 1000 çekeceksin sonlandırırsan eksi yazar 0 gözükür paraKampanya sonlanfır dedım para hepten gıttı o arkadaşa soleyın onu ben neyse
Bak bunda alış cok olmuş %242 hacmi yükselmişGrafik inceledim tüm parayı flokiye basın yükselecek