- 13,592
- 9,698
- 113
Diyelim aldığım coin 20 k kâr yaptı . Kampanya bitince 20 k mı çekiyorum? Yani 20 haziranı beklemek zorunda mıyız?
bozarsan patlarsın bakiye gider kârın kalır yani 1 yada 2 tl😂Herkes Bico almış. Bico hangisi. Ben bitkoin aldım. Gösterinde bozup onu alalim
kardeşim coini TRY ye çeviriyor patlamıyor ben 2sefer al sat yaptım bu şekilde yanlış bilgi veriyorsunbozarsan patlarsın bakiye gider kârın kalır yani 1 yada 2 tl😂
Hangi uygulamayi indirecez anlamadımNe yazdiysam o ötesi bendede yok yazdiklarimi tek tek yap otomatik yuklnyr zaten
Bende önce başka birşey aldım baktım sürekli düşüyor sonra bozdum bitcoin aldım. Bitcoin yükseliyor ama çok yavaş. Bu arkadaşların dediği hızlı yükseliyor diye dedim ona girelimadamlar bir saatte 35 40 TL üstüne bırakmış. Ben daha 1000 TL bile yapamadım. İlk aldığımda 5 dakkada 8 TL zarar ettim..bitcoinden 5 tlsini kurtardık 1 saattekardeşim coini TRY ye çeviriyor patlamıyor ben 2sefer al sat yaptım bu şekilde yanlış bilgi veriyorsun
satsinda görsün😂kardeşim coini TRY ye çeviriyor patlamıyor ben 2sefer al sat yaptım bu şekilde yanlış bilgi veriyorsun
Lav sat al yaptım lavvvv bakiye gitmiyor bir yeresatsinda görsün😂
o zaman tmm ben yanlis biliyormuşum neymiş demekki bilip bilmeden konusmucan agaaaLav sat al yaptım lavvvv bakiye gitmiyor bir yere
Ne aldın sen. Ben neyi alsam düşüyor30 40 dakikada, 30 tl yükseldi para . Haftaya zenginim 😁
Zaten, 20 hazirana, kadar çekim yok 21 haziran, kanı, nekadarda en, az hesabına 1tl yatırıp, öyle çekebilirsin 1000 tl üstündeki jazanancını 1300 işe 300 tl çekersinBitcoin aldım ama işlem gücü aynı duruyor değer yükseliyor
EvetDiyelim aldığım coin 20 k kâr yaptı . Kampanya bitince 20 k mı çekiyorum? Yani 20 haziranı beklemek zorunda mıyız?