Evet dost çekebiliyorsun 1000 liranın üzerine cıkınca para çekme bölümü acılıyor benim coin 1001tl olunca gördüm sonra tekrar 997 e düştü aq20 Haziran'dan önce çekim mumkun değil mi hocam anlamadım 1000 ₺ 1200 ₺ oldu diyelim kampanyayı sonlandirip 200 lirayı hemen cekemiyor muyuz
Sadece 1000 TL ustünümmü çekebiliyoruz30 lira kar yaptık sevindik 1002 ye düşmüş bakiye. Böyle işin amna coin 😁😁
Evet
[/QUOTE pardon, bekleme gerek yok direk, çekersin 1000 tl üstü oldumu 1000 tl altına ge. İnince otomatik, kampanya, olayına, giriyor, bonus, bakiye olduğu, için
EvetSadece 1000 TL ustünümmü çekebiliyoruz
Seni dinledim kral ben pek anlamam umarım yükselir, olmasada canımız sağolsun.pepe alın haftaya 2000-3000 çekersiniz ytd
Senin coinin kumarı hızlıymış dost 😆 bizimki 1 lira artıyor 2 lira düşüyor aqBu bonusa ben de katıldım bi kripto aldım 1000 tl bakiye 800'e düştü aq, umarım 200'ü geri istemezler uygulamayı sildim direkt sdgsdgfshh
Ne bileyim ya amele gibi en çok yükselen coinler listesindeki 1. sıradaki coine girdim o da bana girdiSenin coinin kumarı hızlıymış dost 😆 bizimki 1 lira artıyor 2 lira düşüyor aq
Aldm kankixrp alın
Bakery tokenNe alicaz