- 1,109
- 250
- 83
Sağol kardeşimSen yazilana bakma 20 Haziran son
Sağol kardeşimSen yazilana bakma 20 Haziran son
Ek limit 2000 dolar tanımlandi bunu nasıl kullanıyoruz artıya geçince bunuda satabiliyor muyuz ? Hiç anlamadım bilen biri lütfen yazabilir miek limit kullanımında bayağı kafa karıştırıcı madde var anlamadığım bunlar bu parayı nasıl talep edecekler sonuçta banka değiller
Boz cekEk limit 2000 dolar tanımlandi bunu nasıl kullanıyoruz artıya geçince bunuda satabiliyor muyuz ? Hiç anlamadım bilen biri lütfen yazabilir mi
başa bela olacak bi şeye benziyor ek limit olayı almadım sözleşme gözümü korkuttuEk limit 2000 dolar tanımlandi bunu nasıl kullanıyoruz artıya geçince bunuda satabiliyor muyuz ? Hiç anlamadım bilen biri lütfen yazabilir mi
takil kafana gore aga borclu cıkmazsin merak etme😂başa bela olacak bi şeye benziyor ek limit olayı almadım sözleşme gözümü korkuttu
2000 tl oEk limit 2000 dolar tanımlandi bunu nasıl kullanıyoruz artıya geçince bunuda satabiliyor muyuz ? Hiç anlamadım bilen biri lütfen yazabilir mi
Cvx miBuldum bir günde 100de 100 arttı
EvetCvx mi
Düşüş vakti artık dibi görür benceAkşam cvx 97 çektim, kalanla yine aldım şimdi girdim yüzde 40 artmış, 381 çektim yine.Kalani yine alım yaptım.100k almış olsak dünden bugüne kadar yüzde 50 kar etmiş olacaktık
Nasıl bozup cekicem ss atar misin kağıt mı almam lazım 2 bin tl ye ilk önce lütfen detaylı anlatır mısınBoz cek
Nasıl bozucam bu 2 bin tl ne işe yarıyor biri lütfen anlatabilir mi detaylıBoz cek
Kapat teminatıNasıl bozucam bu 2 bin tl ne işe yarıyor biri lütfen anlatabilir mi detaylı
Btc aldim tüm dolarla şimdi bu para 2 bin doların üzerine geçince karı mi çekebilcem mantık nedirKapat teminatı