Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Playstore Ürün Teslim Edilmedi

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
337
63
konuyla alakasız ama playstore'un artık müşteri hizmetleri oluşturması gerekiyor.

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
457
83
ben de epin den sikayetciyim hesabimi kapattilar 24 gündür para iadesi yapmadılar 😢

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
İade olmuyor ama ürünleri teslim etseler kafii

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Bnm kodlarda gelmiş anlaşılan genel sorun vardi

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,245
2,135
113
Beyler playstoreden razer kod aldım ama kodlar gelmedi
Daha önce anlık gönderilen kodlar bu sefer 6 saat olmasına karşın gelmedi
Türk telekoma ait olan platformdur ve müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir uygulamamiz yok deniyor ne yapmaliyim.
B
Bu gece aynı şekilde 100 ve 50 tlik ürünler aldım pokus kartıyla fakat pin ve seri numaraları gelmedi.bana da . Nasıl sorunu nasıl cozdunuz hocam . TTNet boyle bi firmami yok diyerek ısrar ediyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Bu gece aynı şekilde 100 ve 50 tlik ürünler aldım pokus kartıyla fakat pin ve seri numaraları gelmedi.bana da . Nasıl sorunu nasıl cozdunuz hocam . TTNet boyle bi firmami yok diyerek ısrar ediyor
Resmi tatillerde alakalı galiba türk Telekom böyle bir uygulaması olmadığından ısrarcı ama kodlar bir şekilde geliyor

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,245
2,135
113
2 gün önce playstore dan razer gold satın aldım fakat hala epinler gözükmüyor . Başına böyle bi şey gelen var mı

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
2 gün önce playstore dan razer gold satın aldım fakat hala epinler gözükmüyor . Başına böyle bi şey gelen var mı
benimde 1 gün oldu araştırdım bir forumda birini arayıp stoklar bitti haftaiçi gönderceklermiş ne kadar doğru bilmiyorum. 4441444 aradım 4440375 aradım bir bok bildikleri yok müşteri temsilcilerinin zaten cogu playstore diye sitenin oldugunu bile bilmiyor :)

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,245
2,135
113
benimde 1 gün oldu araştırdım bir forumda birini arayıp stoklar bitti haftaiçi gönderceklermiş ne kadar doğru bilmiyorum. 4441444 aradım 4440375 aradım bir bok bildikleri yok müşteri temsilcilerinin zaten cogu playstore diye sitenin oldugunu bile bilmiyor :)
Bende aynı şekilde aradım pokusla işlem yapmıştım . İnşallah yarın gonderirler

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
kardeşim burası google play store destek forumunamı benziyor allah aşkına

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Ben vadafona yansıttım
Ev interneti üstüne alamıyorum ne yaptıysam iletişim numaramı guncelketemedim müşteri hizmetleri tamamen boş numaranız güncellendi diyor hala playstorede eski numaraya kod gidiyor o IŞİD'e çözemedim
Ev interneti ne yansıtmak daha avantajlı 500 limiti 450 ye falan bozmuş oluyorsun
Güvenli numara olarak güncellemen gerekiyor onuda Türk Telekom müdürlukler yapiyo bende ayni problem vardı sorun çozuldu

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,430
557
113
4gun oldu razer gold spin aldim. Epin gelmedi. Beklemedeyiz