Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus limit Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
3,631
113
Arkadaşlar pokusdaki limiti kabul eden site var mı ?

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
81
28
Heetpaya nasıl yüklücez para transferi falan yok paykoda

Parko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
179
43
2 gün önce taraftarbete yatırdım

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
3,631
113
Benim tefeci ile hiç bir işim olmadı olmaz da sadece o borç aldığım kişi tefeci yalanı söylemiş borcu ödemem için korkutmuş ayrıca diğer borçlardan toplasan 20 bin borcum kaldı onuda böyle bôyle deniyorum betzula ile denedim şimdi oldu kalın kafa, kafasız demen ne oluyor küfür edince de niye ettin oluyor bu kumar bataklığına girmiş herkes bu tür limitleri kullanır ne var bunda

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Benim tefeci ile hiç bir işim olmadı olmaz da sadece o borç aldığım kişi tefeci yalanı söylemiş borcu ödemem için korkutmuş ayrıca diğer borçlardan toplasan 20 bin borcum kaldı onuda böyle bôyle deniyorum betzula ile denedim şimdi oldu kalın kafa, kafasız demen ne oluyor küfür edince de niye ettin oluyor bu kumar bataklığına girmiş herkes bu tür limitleri kullanır ne var bunda
Bende kullanıyorum o limitleri ondan yana sıkıntı yok ama sen harbi kalın kafasın o yüzden kalın kafa diyorum kardesim. Rahatsız bi insansın kaç senedir tanıyorum seni forumda küfür etmene gerek yok neyse sayemde betzula ya yatırdın parayı 1 kat çevir çek yarısını at bakalım kalın kafa

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Haklısın dost senin kafa kalınsa onun kafa mermer beton suradı da sevimsiz zaten topsakallı kel biri çekemiyor seni fotoyu gördüyse profilde

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Pokus limit mi veriyor