Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus limit Hk.

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
3,858
3,064
113
Benim tefeci ile hiç bir işim olmadı olmaz da sadece o borç aldığım kişi tefeci yalanı söylemiş borcu ödemem için korkutmuş ayrıca diğer borçlardan toplasan 20 bin borcum kaldı onuda böyle bôyle deniyorum betzula ile denedim şimdi oldu kalın kafa, kafasız demen ne oluyor küfür edince de niye ettin oluyor bu kumar bataklığına girmiş herkes bu tür limitleri kullanır ne var bunda
Antepli yanlış hatırlıyor olabilirim eskiyim ama hatırlıyorum borç aldın adamın kamyonunu kaçırdın vs hatiliyorum dogrumu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
20 vermiyor tek seferde 10 diyor burda birdaha oynamam 38 dakikadır yok bunlar ysrinmi odicek gerçi ismi lazım deil 24 k yi @Eniste bilir 5 günde almistim
Öder oralarda para kalmaz ama ne zaman gelir Allah bilir geçsene kasan sağlamsa sportsio ya falan yatır kripto rahat rahat takıl ne uğraşıyon onlarla

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Öder oralarda para kalmaz ama ne zaman gelir Allah bilir geçsene kasan sağlamsa sportsio ya falan yatır kripto rahat rahat takıl ne uğraşıyon onlarla
Ya dur bolum bizim sitelere yatırsında arkadaş bonusu alalım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Konu açtın ya dost bi arkadaştan 50 bin borç aldım beni tefeciye şikayet etmiş o yüzden kamyonunu çaldım satıyorum ucuza diye
Hayır be yok öyle bir şey tefeciden borç aldım dedi de o mevzu farklı kamyonu kacıran değil adam tır şöförü nakliye parasını yiyo benzin parasını yiyo tırı cekıp bi yere bırakıyor kaçıyo bu adam kadar delıkanlısını görmedim

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
3,858
3,064
113
Hayır be yok öyle bir şey tefeciden borç aldım dedi de o mevzu farklı kamyonu kacıran değil adam tır şöförü nakliye parasını yiyo benzin parasını yiyo tırı cekıp bi yere bırakıyor kaçıyo bu adam kadar delıkanlısını görmedim
Evetttt konu aynen bu

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
3,631
113
Konu açtın ya dost bi arkadaştan 50 bin borç aldım beni tefeciye şikayet etmiş o yüzden kamyonunu çaldım satıyorum ucuza diye
Kamyon ne alaka onu anlamadım borç aldım evet her istediğim de 2 bin , 4 bin, 7 bin, 9 bin, hatta bayramın ilk günü 15 bin bile atmıştı toplam da 85 bin küsür atmıştı tabi bende batırdım iddaa da o parayı son 6-7 aydır yazmıyor paradan şimdilik vazgeçti ama aynı şehirdeyiz beni denk getirmeden ne ödersem kâr yani daha doğrusu raporum var denk getirse de ne yapacak ki senet yok birşey yok sadece kafam rahat etsin diye tuttursam şu piçin iddaasını atacam zaten