- 47,002
- 51,213
- 113
Sen bi aralar zengindin dost noldu senin son durumun yıllardır kupon paylaşmıyonSen şimdi o dörtyüzelliyi nba oyuncu bahsi almazsan bizde bişey bilmiyoruz dost
Sen bi aralar zengindin dost noldu senin son durumun yıllardır kupon paylaşmıyonSen şimdi o dörtyüzelliyi nba oyuncu bahsi almazsan bizde bişey bilmiyoruz dost
ne zaman paylaşacan de hadi hızlı ol işim var..Arkadaşlar bekleyin birazdan güzel bir kupon yapacam inceleyin bakalım tutacak mı bu kez sağlam yapacam
Ya başkan ramazan günü ramazanın yüzü hürmetine tutar inşallah sahuru yapıp ardından NBA ye geçeriz geleceğine inanıyorumÇok sağlam yap ama
Aynen dost ramazanda tutar 😁Ya başkan ramazan günü ramazanın yüzü hürmetine tutar inşallah sahuru yapıp ardından NBA ye geçeriz geleceğine inanıyorum
Yine dağıtacagım diyip milleti sabahlara kadar dikip kasa battı demede dost amanArkadaşlar bekleyin birazdan güzel bir kupon yapacam inceleyin bakalım tutacak mı bu kez sağlam yapacam
kazansada geceniz güzel olsun deyip dm kapatıp gidiyor ki dostYine dağıtacagım diyip milleti sabahlara kadar dikip kasa battı demede dost aman
11 ay tutturamiyon mübarek aydami tutacakYa başkan ramazan günü ramazanın yüzü hürmetine tutar inşallah sahuru yapıp ardından NBA ye geçeriz geleceğine inanıyorum
Ya başkan ramazan günü ramazanın yüzü hürmetine tutar inşallah sahuru yapıp ardından NBA ye geçeriz geleceğine inanıyorum
Merak ettim valla 30 dakikaya geliyorum kuponu paylaşacam bakalım gelecek mi ramazanın ilk kuponu olacak11 ay tutturamiyon mübarek aydami tutacak
Antebin hamamlarinda terlemeye devam antepcim
11 ay tutturamiyon mübarek aydami tutacak
Antebin hamamlarinda terlemeye devam antepcim
Götümüzde don yok dost antepli gelirse çekiliş açar diye bekliyoruz bakalımSen bi aralar zengindin dost noldu senin son durumun yıllardır kupon paylaşmıyon
Tamam da arkadaşları niye bekletiyor hangi gün dağıtım yapmış bu arkadaş ki bekleyin diyorÇok sağlam yap ama
Ne la bu bir karıyla konuşuyordum böyle yapıyordu 7-8 yaş küçüktü benden karı bize m atıyor sonra araştırdım nısanlı çıkmıştı ulan var ya bu karı mılleti çok namussuz
Hikayeden işte dayı bizde takılıyoz da sanki takip edecezTamam da arkadaşları niye bekletiyor hangi gün dağıtım yapmış bu arkadaş ki bekleyin diyor
3 aylarda yapıyor dost sen denk gelmemişsindirTamam da arkadaşları niye bekletiyor hangi gün dağıtım yapmış bu arkadaş ki bekleyin diyor
Kel kafalı bak bakalım Campell dayın çok gülmeye başladı pufixte var mı hareket bereket antepin kupona basalım bizde gelenleHikayeden işte dayı bizde takılıyoz da sanki takip edecez