- 26,298
- 11,360
- 113
Bizim 24 saati geçti hala eklenmedipoz verip gider bu site
Bizim 24 saati geçti hala eklenmedipoz verip gider bu site
Denedim olmuyorarkadaslar ılk gırdıgınızde bonus bolumu sıfır gozukuyordur buyuk ıhtımal. bonusa tıklayın orda 50 tl deneme bonusu aktıf gozukuyordur bendede oyleydı gıryordum bakıyordum hp sıfırdı bı bonusa tıklyayım dedım baktım bonus aktıf gorunuyor.mac yaptım 20 tl lık klan bakıye gorunmeye balsadı bonus bolumunde bı deneyın derım
Bende öyle olmustu. pekı bonus actıf dıye bısey gorunuyormu.Denedim olmuyor
Toplam 1000 TL yaptın mı 200 cekiyon bize hala bonus yüklenmedi 24 saat gectisiteyyi acıkcası cozemedım ben ılk kazanan kuponu ana bakıyeye attı dıgerlerı bonus bolumunde gorunuyor ve kendı paramla oynasam bu kadar mac tutturamazdım bakıye oldu 750 ana bakıyedekı harıc. ödeyıp ödemeyeceklerınden acıkcası şüphelıyım betco altyapısı olmasına ragmen dıger sıteler gıbı degıl bu sıte mesela devre arasında maclar yok oluyor sıustemden yani degısık bı sıstemlerı var bakalım ne olacak
Biliyorum bin tl yapmaya ugrasıyorum da bakalım yapabılırsek cekebılecekmıyızToplam 1000 TL yaptın mı 200 cekiyon bize hala bonus yüklenmedi 24 saat gecti
Bakayimarkadaslar ılk gırdıgınızde bonus bolumu sıfır gozukuyordur buyuk ıhtımal. bonusa tıklayın orda 50 tl deneme bonusu aktıf gozukuyordur bendede oyleydı gıryordum bakıyordum hp sıfırdı bı bonusa tıklyayım dedım baktım bonus aktıf gorunuyor.mac yaptım 20 tl lık klan bakıye gorunmeye balsadı bonus bolumunde bı deneyın derım
Oduyor konuda odemiyor diyen olmadi ama cekenler oldu.umarim 1 k olursun bol sansBiliyorum bin tl yapmaya ugrasıyorum da bakalım yapabılırsek cekebılecekmıyız
7 saaatir önümdeki 1 kişi artık önümde kalsında onunda sitaninde KMA istiyorum. uyudum uyandım pc uykuya geçmiyo ama site uyumayı bırak ölmüş KMA🎁 50₺ Çevrimsiz Yatırımsız Deneme Bonusu.
✅ Bonuslar Otomatik Yüklenmektedir Üyeliğinizi Oluşturduktan Sonraki 24 Saat Süreyle.
➡ pozbet301.com
Abi bu siteden bir cacik olmaz 2 kez cekim iptal oldu dunden beri destege baglanilmiyor kurallarda 10.00 23.45 arasi odeme yapiliyot diyor okadar ugrastik 1000 yapmak icin inslh oderlerSite gg. Internal error veriyor
Abi bende hic girmiyo siteye ip ban attilar bana heralde 200 tl odememek icin cözemedim sende giriuormuSistem hep kurgu bonusla hem kazanıyorsun normal para yatirircan hep kaybediyor
YokAbi bende hic girmiyo siteye ip ban attilar bana heralde 200 tl odememek icin cözemedim sende giriuormu
Kasada para mi yok acaba ben anlamıyorum bu şekil nasıl piyasada nasil sağlam yürüyeceksinizTekrar talep verdim simdi girdi bakalim odeyecekmi hep onaylandi yaziyo iptal oldu surekli