- 361
- 120
- 43
Yok abi ne ödemesi dalga geciyo gormuyomusun resimleri tekrar 1000 tl yapip 100 cekmemi istiyor 😂Ne oldu ödedi mi
Yok abi ne ödemesi dalga geciyo gormuyomusun resimleri tekrar 1000 tl yapip 100 cekmemi istiyor 😂Ne oldu ödedi mi
Naptin abi destek acik suan direk baglaniyor ödedilermi seninkiniBenim kinide odemediler
Bekliyorum çekimNaptin abi destek acik suan direk baglaniyor ödedilermi seninkini
ayni bende 40 dakika oldu daha hesaba gelen bisi yok 😂Bekliyorum çekim
B3nce üye olmayan bakalım çekim gelirse üye olun boşa üye olmayın çekimde gelirse paylaşırımA
ayni bende 40 dakika oldu daha hesaba gelen bisi yok 😂
Bence cekimde gelse uye olunmaz gecedrn sabaha 200 tl kuralini 100 yapan site 1 saate 100 yatirimli yapar 😂 Harcanan emege yazik olur biz gibi 😂B3nce üye olmayan bakalım çekim gelirse üye olun boşa üye olmayın çekimde gelirse paylaşırım
Paran geldi miBence cekimde gelse uye olunmaz gecedrn sabaha 200 tl kuralini 100 yapan site 1 saate 100 yatirimli yapar 😂 Harcanan emege yazik olur biz gibi 😂
Yok abi gelrn bisi hala iptaldr olmadi geldimi sanaParan geldi mi
YokYok abi gelrn bisi hala iptaldr olmadi geldimi sana
Sen cekim verince kalan bakiyeni sildilermi
Yooo halen bakiyem para var ama ben 100 tl talep ettimSen cekim verince kalan bakiyeni sildilermi
Cekimi odemeleri icin bakiyenin kalanini silmeleri gerekiyor abi 100 tl harici kalani silmesi lazimdi destege baglan istiyisanYooo halen bakiyem para var ama ben 100 tl talep ettim
Desteğe baglanamiyoz nasıl bir işe düştükCekimi odemeleri icin bakiyenin kalanini silmeleri gerekiyor abi 100 tl harici kalani silmesi lazimdi destege baglan istiyisan
Bu şekilde düzeltmesi lazimdi bakiyeyi
Bu şekilde düzeltmesi lazimdi bakiyeyi