- 103,205
- 154,308
- 113
kıtalar arası takılıyor İhtiyar dost@Shellac sıradaki hedefi afrika kıtası ihtiyar
kıtalar arası takılıyor İhtiyar dost@Shellac sıradaki hedefi afrika kıtası ihtiyar
tmm kankim bu sefer tek kupona baglı kalmayalım 2 ayrı yapalım 2 maç bir kupon 3 maç bir kuponTamam kanka bakarız yine maçlar 8 dem sonra genelde zaten
hayalimde benımde norveç var dost dünyanın en huzurlu ülkesi hayat güzel orlarda her yer yemyeşil trabzon yaylaları gibikıtalar arası takılıyor İhtiyar dost
Sen onu belli ki dünden seçmişsin yinetmm kankim bu sefer tek kupona baglı kalmayalım 2 ayrı yapalım 2 maç bir kupon 3 maç bir kupon
yapacagın kuponlara psg 2,5 üst bunu ekle mutlaka bır tane benden olsun
Kuponu yatan bir Türk vatandaşı Norvecliyi darp etti diye görürüz haberlerde Alicimhayalimde benımde norveç var dost dünyanın en huzurlu ülkesi hayat güzel orlarda her yer yemyeşil trabzon yaylaları gibi
bacanak olur dedi psg için @NovaskySen onu belli ki dünden seçmişsin yine
Dünden seçilen maçlar yatar Alicim bunu en iyi shellac bilir
Sen bacanağa ne bakıyon onu maçı görmesiyle vurması arasında 2 sn var 50k ya kadar 2 snbacanak olur dedi psg için @Novasky
psgnın arap başkanıyla ikili ilişkileri iyiymiş bugün çok gol atacaz demiş
boşver gökhanım pragmatiği ne dıon bugun gs takılır mıPragmatige lanet okuyorum
alsın bacanagım vursun paranın dibine para lazım onaSen bacanağa ne bakıyon onu maçı görmesiyle vurması arasında 2 sn var 50k ya kadar 2 sn
Tamam kanka bugün 50bin vur sende dün 20 bin vurdun yakışmadı sana novasky e her verdiğimize 50bin vuruyoalsın bacanagım vursun paranın dibine para lazım ona
şaka maka psg ile sakarya ya gollü olur dedik sen yınede bır bak bı
hayalde kalmasın git dosthayalimde benımde norveç var dost dünyanın en huzurlu ülkesi hayat güzel orlarda her yer yemyeşil trabzon yaylaları gibi
oradaymıssın gıbı konustun dost At bakalım bı gorsel ali gorselı gorup daha ıstahlanırhayalde kalmasın git dost
işlerini yoluna sokup bi tatil yap 5 günlük kendine
Kendine dikkat et abim bu sıralar salgın çok10 gündür hayattan soğudum kardeşim influenza olduk ateş eklem ağrısı her bok vardı böyle hastalık görmedım koronodan beter geçti daha yenı topluyorum valla o yuzden yoksa kalpler bir biliosun
biz yeşilik olarak sadece doları biliriz Asabiioradaymıssın gıbı konustun dost At bakalım bı gorsel ali gorselı gorup daha ıstahlanır
İnsallah dost 2-2 skor verdik fixedboşver gökhanım pragmatiği ne dıon bugun gs takılır mı