Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pragmatiğe Lanet Okuma ve Eleştirme Konusu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
tmm kankim bu sefer tek kupona baglı kalmayalım 2 ayrı yapalım 2 maç bir kupon 3 maç bir kupon
yapacagın kuponlara psg 2,5 üst bunu ekle mutlaka bır tane benden olsun :D
Sen onu belli ki dünden seçmişsin yine
Dünden seçilen maçlar yatar Alicim bunu en iyi shellac bilir

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
764
113
çok haklı başlık Bizim ülkeye özel bir agirlayislari var. millet ciddi ciddi 100 x alinca sevinir oldu. 100 x in iade olduğunu kavrayamaz olduk. 500 spinde oyuna girmemeler yüzümüzu yikamamiz kadar rutin oldu. ayda bir biri max aliyor sitede kalan yüzde 99.9 umuz da bakip ic çekiyoruz.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
10,897
113
Pragmatige lanet okuyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
alsın bacanagım vursun paranın dibine para lazım ona :D
şaka maka psg ile sakarya ya gollü olur dedik sen yınede bır bak bı
Tamam kanka bugün 50bin vur sende dün 20 bin vurdun yakışmadı sana novasky e her verdiğimize 50bin vuruyo

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
10 gündür hayattan soğudum kardeşim influenza olduk ateş eklem ağrısı her bok vardı böyle hastalık görmedım koronodan beter geçti daha yenı topluyorum valla o yuzden yoksa kalpler bir biliosun
Kendine dikkat et abim bu sıralar salgın çok

romeo4c

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
400
63
Dün gece betandyou da 7 k spin aldım bonanzada 3 küsür verdi.bakiyeye geçmedi.mail attım hala geçmesini bekliyorum.hayir oyunlar vermiyo anladikda bari kazandigimizi verin be

Yusufsato1

Duayen Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
1,101
113
dün eşimin burma bileziğini satıp 20bin 20bin sweet aldım birisi 600 öbürü 2k ödedi karımda evden kovdu beni allah belasını versin pragmatiğin

adonisssss

Özel Vip Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
213
43
ne hikmetsede sitelerin hepside pragmatic bonus veriyor. daha relax, blueprint babalardan bonus veren siteye denk gelmedim.. diğer sağlayıcılar çatır çutur bonusa giriyor. pragmatic kasayı eritip bonusa girer onuda 5 kuruş ödemeden gönderir.