Bu oyuna karakteri Brazzers 'den seçselerdi..Y bu oyunun seslendirmeleri beni bitiriyor. Adam gibi Bi Türkçe konuşan birine değilde windows un seslendirmesine yaptırmışlar acayip kötü olmuş ya.
X atarken ne diyor çözemedim ben onları bir türlü sadece yıldırımın gücü dediğini anlıyorumY bu oyunun seslendirmeleri beni bitiriyor. Adam gibi Bi Türkçe konuşan birine değilde windows un seslendirmesine yaptırmışlar acayip kötü olmuş ya.
Latifin lgbt halilatife kim dost tanımıyorum öyle birini
Egt öneririm kral arada bir dene.O yüzden umrumda değil artık playsondan başka sağlayıcı oynamam hacksaw relax fslan da dahil
Ahhaha Egt yi anam babam gibi savunurum. En azından pragmatik gibi oyuncu çekme planları kurmuyor. Fark ettiyseniz son bir aydır Pragmatik oyunları açıyor. Sadece tuzak bunlar. Sonuna kadar egtEGT OYNAYIN EGETTTTTTT
Maşallah dost bol kazançlarEgt öneririm kral arada bir dene.
Böyle mucizevi şekillerde olabiliyor
Sağol ustadım. Sana daMaşallah dost bol kazançlar
Elimde olsa keşke serbest bırakırdımKeşke bu konuda sövmek serbest olsa kimse karışmasa 😀
Ama düzeyli küfür 🤣Elimde olsa keşke serbest bırakırdım
Ben dede falan oynamam önceden balıkçıdan çok aldığımı oldu bu ara hep kayıp oyuna girince de vermiyor balıkçıya söverdimAma düzeyli küfür 🤣
Türkiyede o gecerli degil boş rtp beklemeAloooo bu paralar nereyi gidiyor benden bu ay 30 k para aldı nereye gitti bu para hani rtp hani falan fıstık