- 505
- 125
- 43
Kücük de olsa bi umudum var. Nediyosunuz bulmuşmudur bişeyler
Zaten bisey bulamadiysa iyi söverler dost. Ama cok iddaali. Bilim adami iste insan acabami diyor. Görecez bugun nolacakSowmen olur ondan anca.
Bugün ya kahraman ya şarlatan ilan edilecek bakalimŞovmen abd özenti ve yalakanin teki
Saglik bakanimiz şarlatan oldugunu 3 5 gün önceden ilan etmisti fasa fiso bu herifin her tarafiBugün ya kahraman ya şarlatan ilan edilecek bakalim
senin gibi sağlık bakanının da adamın kim olduğundan haberi yok herhalde, adam çıkıp ben size yeni bir ilaç buldum demiyor virüs üzerinde çok etkili bir madde var bizde gerekli araştırmaları yaptık başarılı deneyelim diyor, sağlık bakanı virüsü izole ettik araştırmalara başladık dediğinde alkışlıyoruz, o zaman bakanın kafasından gidelim kardeş adamlar 3 ay önce izole edip aşı çalışmalarına başladı niye bize masal anlatıyosun önce onlar bulacak biz araştırmayalım mı diyelimSaglik bakanimiz şarlatan oldugunu 3 5 gün önceden ilan etmisti fasa fiso bu herifin her tarafi
Bisey cikmaz.zaten bu illetin ilaci bulunmadan once biticek hastalik bakin gorunKücük de olsa bi umudum var. Nediyosunuz bulmuşmudur bişeyler
Çokta umutlanmamak lazım dostum hergün birileri bişeyler buluyor ama sadece sözde kalıyorYa bugün belli olur herşey. Bilim adami sonuçta biseylerden emindir diye düsünüyorum bakalım ins bulmustur biseyler
Yoo umutlanmıyorum dostum zatende nebilim ya iste insan umutlanmak istiyor ☹Çokta umutlanmamak lazım dostum hergün birileri bişeyler buluyor ama sadece sözde kalıyor
Haklısın dostum bakalım hayırlısıyla bu illetten bi an önce kurtuluruz inşallahYoo umutlanmıyorum dostum zatende nebilim ya iste insan umutlanmak istiyor ☹
Şovmen doktorun amacına ulastigi anlasiliyorsenin gibi sağlık bakanının da adamın kim olduğundan haberi yok herhalde, adam çıkıp ben size yeni bir ilaç buldum demiyor virüs üzerinde çok etkili bir madde var bizde gerekli araştırmaları yaptık başarılı deneyelim diyor, sağlık bakanı virüsü izole ettik araştırmalara başladık dediğinde alkışlıyoruz, o zaman bakanın kafasından gidelim kardeş adamlar 3 ay önce izole edip aşı çalışmalarına başladı niye bize masal anlatıyosun önce onlar bulacak biz araştırmayalım mı diyelim