Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Prof Dr. Ercüment Ovalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
729
327
63
Saglik bakanimiz şarlatan oldugunu 3 5 gün önceden ilan etmisti fasa fiso bu herifin her tarafi
senin gibi sağlık bakanının da adamın kim olduğundan haberi yok herhalde, adam çıkıp ben size yeni bir ilaç buldum demiyor virüs üzerinde çok etkili bir madde var bizde gerekli araştırmaları yaptık başarılı deneyelim diyor, sağlık bakanı virüsü izole ettik araştırmalara başladık dediğinde alkışlıyoruz, o zaman bakanın kafasından gidelim kardeş adamlar 3 ay önce izole edip aşı çalışmalarına başladı niye bize masal anlatıyosun önce onlar bulacak biz araştırmayalım mı diyelim

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Bunun bişey bulacağını sanmıyorum gündemde kalmaya çalışıyor

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
747
93
Harbiden şovdan başka bisey değil 1 2 gün gündem oldu sağlık bakanı haklı milletin umutlarıyla oynuyorlar bunun gibiler hem 23 nisan diyor ne 23 nisanı kardeşim varsa elinde bişey uygulamaya başla

Spain's

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
505
125
43
Ya bugün belli olur herşey. Bilim adami sonuçta biseylerden emindir diye düsünüyorum bakalım ins bulmustur biseyler

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
senin gibi sağlık bakanının da adamın kim olduğundan haberi yok herhalde, adam çıkıp ben size yeni bir ilaç buldum demiyor virüs üzerinde çok etkili bir madde var bizde gerekli araştırmaları yaptık başarılı deneyelim diyor, sağlık bakanı virüsü izole ettik araştırmalara başladık dediğinde alkışlıyoruz, o zaman bakanın kafasından gidelim kardeş adamlar 3 ay önce izole edip aşı çalışmalarına başladı niye bize masal anlatıyosun önce onlar bulacak biz araştırmayalım mı diyelim
Şovmen doktorun amacına ulastigi anlasiliyor

terso10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
26
28
Kimi kandırıyor bu ya yalancı sahtekarın teki her zmanki gibi havasını atmış

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,780
153,324
113
Konu Siyasete dönüşmesin beyler

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,153
2,210
113
Ilaci bulmuş olsa bile hiç bisey çıkmaz bundan.
Başka ülkeler bulmadı mı sanıyorsun.
Yedirmezler bize.acaip para döner bu işten.
FAzla değil 1 ay sonra ya amerika yada çin biz ilacı bulduk der çıkar ortaya.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
1,982
113
a haber izleyicileri gömmüş adam yahu adam bilim ilim adamı diyor ki var olan bir ilacı geliştirip virüsü tedavi edecek bir etkisini bulduk 10 gündür adama sen nasıl bir böyle bişrey bulursun 50 bin üyesi olan cemaatler bulamadı diye adamı linç ettikler nasıl bir ülke haline geldik dostlar anlamak mümkün değil tek derdi ülkeye olumlu bir faydası olan insanlara bizden isen tamam değil isen git denize at mantığı devir bu devir mi yazık çok yazık biz adamı gömeriz elin gavuru alıp baş tacı eder

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
A haberöi türkiyenin en sahte en yalanci halki birbirine düşüren ayrimcilik yapan karektersiz bir tv kuruluşu yalan dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...