- 14,461
- 4,752
- 113
Tebrikler reis şansın daim olsun
Tebrikler reis şansın daim olsun
Kendisine de 900 kalıyor 🙏
Ben sonrası olaylar için konuşuyorum dost siz takılmaniza bakınKardeşim hem beni yazmayın diyon hem hakettim diyon bı karar ver
1400 kalıyor benim matematik hep 5 tiKendisine de 900 kalıyor 🙏
500 u yesilaya bağışlarsa evet suvatim direk roll açar 😁😁Kendisine de 900 kalıyor 🙏
Benim de hep sıfır ne kadarda belli ettim dimi1400 kalıyor benim matematik hep 5 ti
Kesene bereket dayım
Helal olsun sana dost. Ben de geçmişte senden 1000 alıp. 10 k yapıp o gece faturaları falan ödedim. Büyük adamsın vesselam
Benide ekleyebilirmisiniz?Beyler liste bu @Hayat1kumar bu dostta ekleniyor
Kazanırsak amenna yaparız reis yapmayan adam değildirBeyler gönderdim butra kardes gerisini halleder güle güle harcayın valla bir saatir forumda takılmaktan kuponda yapamadım zarardayım 😅😅
Keyfini çıkarın birde kazandığınızda agalar gelin biraz dagıtom yapın yapanları biliyom sözüm yapmayanlara rasgele
Tebrikler kesene bereketBeyler gönderdim butra kardes gerisini halleder güle güle harcayın valla bir saatir forumda takılmaktan kuponda yapamadım zarardayım 😅😅
Keyfini çıkarın birde kazandığınızda agalar gelin biraz dagıtom yapın yapanları biliyom sözüm yapmayanlara rasgele
Takip edemedik ama tebrik ediyorum seni . Daha çok kazanman dileğiyleBeyler gönderdim butra kardes gerisini halleder güle güle harcayın valla bir saatir forumda takılmaktan kuponda yapamadım zarardayım 😅😅
Ula geç kaldık bugun