- 5,703
- 2,622
- 113
Kesinlikle katılıyorum22 ye tamamlicak yedekleri kurması lazım yedeği olamyan teknik direktör mu olur
Kesinlikle katılıyorum22 ye tamamlicak yedekleri kurması lazım yedeği olamyan teknik direktör mu olur
Kanka dolaylı yoldan kafa karistiyon 😂İki katı olmaz ki dost gittikçe pay düşüyor
Dost butra 20 yaşında genç bi çıtırButra abi sen alt alta bir isim listesi atarmışım buraya bekliom
Bura bitsin yeni rol gelsin 🥳Yeni geliyom dostlar kusura bakmayın
Suat dağıt diyenlere 8 den pay verelim dewam diyenlere iki katı olsun 14 k dan olur mu ddd
Valla 2 aydır hastane işleriyle uğraşıyorum 1 haftadır aktif olabildim forumda iş arıyorum devam bildiğin gibi sen nasılsın kusura bakma hayat bencilleştirdi herkesi kendimizden başkasını düşünemez oldukEyv salocum naptın duzelttinmi sorunları hiç hâl hatırda sormaz oldun ne zamandir
Dost sen en iyisi ne yap biliyor musun bak toplasak burada anca 30 kişi var ve herkes durmadan yazıyor,,ne yapmak istediğine sen karar ver ve sen yap bu işi beni de listeye ekleme şimdi buradaki arkadaşlar caz yapar her biriyle uğraşamam 🙏Butra abi sen alt alta bir isim listesi atarmışım buraya bekliom
Caz müziği, mavi notalar, senkop, swing, çoklu ritim, atışma ve doğaçlama tekniklerini kullanır; Afrikalı-Amerikalı ve Batı müziği tekniklerinin harmanlanmasıdır. Bu müziğin dünya ile tanışması ise 1917 yılında Dixieland Jazz Band'in ilk plaklarının piyasaya çıkmasıyla olmuştur.Dost sen en iyisi ne yap biliyor musun bak toplasak burada anca 30 kişi var ve herkes durmadan yazıyor,,ne yapmak istediğine sen karar ver ve sen yap bu işi beni de listeye ekleme şimdi buradaki arkadaşlar caz yapar her biriyle uğraşamam 🙏
Hepimizöyleyiz knk zaman zaman fazla takma kafaya oluncada aynı olmayincada aynı s.etValla 2 aydır hastane işleriyle uğraşıyorum 1 haftadır aktif olabildim forumda iş arıyorum devam bildiğin gibi sen nasılsın kusura bakma hayat bencilleştirdi herkesi kendimizden başkasını düşünemez olduk
Haberım yok bugun sessızEnişte nerde yolunda mı yine ulan enişte az değilsin
😅😅😅Caz müziği, mavi notalar, senkop, swing, çoklu ritim, atışma ve doğaçlama tekniklerini kullanır; Afrikalı-Amerikalı ve Batı müziği tekniklerinin harmanlanmasıdır. Bu müziğin dünya ile tanışması ise 1917 yılında Dixieland Jazz Band'in ilk plaklarının piyasaya çıkmasıyla olmuştur.
Öyle herkes kendi derdinde hayırlısı olsunHepimizöyleyiz knk zaman zaman fazla takma kafaya oluncada aynı olmayincada aynı s.et
HshshsjsjsSaf mısın
60a az kaldi meşaleyi yakHaberım yok bugun sessız
Halamın bıyığı olsa amcam amcamın eteği olsa halam olurdu. Hayırlı akşamlarDost sen en iyisi ne yap biliyor musun bak toplasak burada anca 30 kişi var ve herkes durmadan yazıyor,,ne yapmak istediğine sen karar ver ve sen yap bu işi beni de listeye ekleme şimdi buradaki arkadaşlar caz yapar her biriyle uğraşamam 🙏
Sıl yorumuSaf mısın
1 hafta en az abu60a az kaldi meşaleyi yak