Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ptr2888 | Basket Rol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,461
4,752
113
Eyv salocum naptın duzelttinmi sorunları hiç hâl hatırda sormaz oldun ne zamandir
Valla 2 aydır hastane işleriyle uğraşıyorum 1 haftadır aktif olabildim forumda iş arıyorum devam bildiğin gibi sen nasılsın kusura bakma hayat bencilleştirdi herkesi kendimizden başkasını düşünemez olduk

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,703
2,622
113
Butra abi sen alt alta bir isim listesi atarmışım buraya bekliom
Dost sen en iyisi ne yap biliyor musun bak toplasak burada anca 30 kişi var ve herkes durmadan yazıyor,,ne yapmak istediğine sen karar ver ve sen yap bu işi beni de listeye ekleme şimdi buradaki arkadaşlar caz yapar her biriyle uğraşamam 🙏

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,461
4,752
113
Dost sen en iyisi ne yap biliyor musun bak toplasak burada anca 30 kişi var ve herkes durmadan yazıyor,,ne yapmak istediğine sen karar ver ve sen yap bu işi beni de listeye ekleme şimdi buradaki arkadaşlar caz yapar her biriyle uğraşamam 🙏
Caz müziği, mavi notalar, senkop, swing, çoklu ritim, atışma ve doğaçlama tekniklerini kullanır; Afrikalı-Amerikalı ve Batı müziği tekniklerinin harmanlanmasıdır. Bu müziğin dünya ile tanışması ise 1917 yılında Dixieland Jazz Band'in ilk plaklarının piyasaya çıkmasıyla olmuştur.

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,523
26,809
113
Valla 2 aydır hastane işleriyle uğraşıyorum 1 haftadır aktif olabildim forumda iş arıyorum devam bildiğin gibi sen nasılsın kusura bakma hayat bencilleştirdi herkesi kendimizden başkasını düşünemez olduk
Hepimizöyleyiz knk zaman zaman fazla takma kafaya oluncada aynı olmayincada aynı s.et

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,703
2,622
113
Caz müziği, mavi notalar, senkop, swing, çoklu ritim, atışma ve doğaçlama tekniklerini kullanır; Afrikalı-Amerikalı ve Batı müziği tekniklerinin harmanlanmasıdır. Bu müziğin dünya ile tanışması ise 1917 yılında Dixieland Jazz Band'in ilk plaklarının piyasaya çıkmasıyla olmuştur.
😅😅😅

JoeQuanqa

En büyük kabadayılık, Beyfendiliktir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,551
15,963
113
Suvatım paslanmış bişeyi beceremedi elin oğlu ne der

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,131
4,614
113
Halamın bıyığı olsa amcam amcamın eteği olsa halam olurdu. Hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...