Toparlarsın dost inanıyoruz sanaO 2 baskwt bahsini alsak dagitimdaydik simdi kurtamadayiz yine
Sağlık olsun ugrastiracaklar belli olduO 2 baskwt bahsini alsak dagitimdaydik simdi kurtamadayiz yine
Sonu iyi olsunda farketmez dostO 2 baskwt bahsini alsak dagitimdaydik simdi kurtamadayiz yine
Bol şans dostO 2 baskwt bahsini alsak dagitimdaydik simdi kurtamadayiz yine
Nasıl basketçisin kriz anında versene gecenin maçınıSonu iyi olsunda farketmez dost
Baştan beri burdaysan yerini% 50 ye devir alabilirim dostumToparlarsın dost inanıyoruz sana
Hiçbirimiz satılık değiliz öğretmen bey 😁Baştan beri burdaysan yerini% 50 ye devir alabilirim dostum
Kimsenin şeyi yemez şimdi yatarsa kulak çınlamasından uyuyamaz. Miktar yüksekNasıl basketçisin kriz anında versene gecenin maçını
Bro miktarlar yuksek olunca o sorumlulugu alamiyon hafif bir citlattim da o da barem yukselmis diye alamadiNasıl basketçisin kriz anında versene gecenin maçını
Öğretmen değilim abi öğrenciyim yarın tost alıcam senin yerine takip ederim tost parası versen yeterliHiçbirimiz satılık değiliz öğretmen bey 😁
Ptr bişey demez dostKimsenin şeyi yemez şimdi yatarsa kulak çınlamasından uyuyamaz. Miktar yüksek
Cebimde 6 dal sigaram... gerisini biliyorsun dostÖğretmen değilim abi öğrenciyim yarın tost alıcam senin yerine takip ederim tost parası versen yeterli
Ptr de demez biz de demeyiz amma ortalık karıştıracak, ağlayacak çokPtr bişey demez dost
O demezse burdakiler hiç diyemez
Hep de 6 dal yada 7 dal sigara var cebinde ben anlamamCebimde 6 dal sigaram... gerisini biliyorsun dost
20 tlCebimde 6 dal sigaram... gerisini biliyorsun dost
Biz bizeyiz be kim var. Ptr in konusunda kim öyle bişey yapacakPtr de demez biz de demeyiz amma ortalık karıştıracak, ağlayacak çok
Ulan yine ifşa olduk 😁😁