- 5,022
- 2,137
- 113
Yada kendisi ulaşsınAdamı uğraştırmayın listedekiler PayFix atsın saat geç oldu herkeze teşekkür ederim reis kesene
@Ptr2888 sanada teşekkür ederiz uğraşıyorsun o kadar @Abuzerkömürcü
Yada kendisi ulaşsınAdamı uğraştırmayın listedekiler PayFix atsın saat geç oldu herkeze teşekkür ederim reis kesene
@Ptr2888 sanada teşekkür ederiz uğraşıyorsun o kadar @Abuzerkömürcü
Aynen kral beklicez bakalım ben attım kendisine PayFixYada kendisi ulaşaın
Agam dm den sana birşey soracam burayı çorba etmeyelimIyi geceler beyler kesene berekt dost daim olsun
Kimse atmasını grup yapcam demişAynen kral beklicez bakalım ben attım kendisine PayFix
Nereden baksan kral hareket helal olsun sana.9250 atıyım 12 kişi adam bası 750 masraflar 250drn düşersin
Hayırdır dost ne demeye çalışıyorsunNereden baksan kral hareket helal olsun sana.
Burada sabahtır para derdine düşenler. Forumda kimseye üç kuruş faydası dokunmayanlar var. Yalandan da mı kupon etkinliği açamıyorsunuz. Bu adam enayi mi para dağıtıyor. Biraz insanlık olur. 2 kişiye 100 tl konusu açmak çok mu zor . Helal olsun @Ptr2888 sana tavsiyem iki gün sonra dara düştüğünde yazacağın insanlara ver böyle . Abuzer gibi, penaltı gibi, enişte gibi . Kesene bereket
Bi sus artık yeter da herkesin konusuna salça olma bi 56 yaşına gelmişsin nasıl davranacağını bilmiyorsun yeter yahu bi sus alıntı yapma insanlar senden rahatsız oluyor yazma artıkHayırdır dost ne demeye çalışıyorsun
Kim rahatsız oluyor dost gosterseneBi sus artık yeter da herkesin konusuna salça olma bi 56 yaşına gelmişsin nasıl davranacağını bilmiyorsun yeter yahu bi sus alıntı yapma insanlar senden rahatsız oluyor yazma artık
Dm den gelen mesajları saymıyorum bileKim rahatsız oluyor dost gostersene
Kardo üçtür muhattap olmuyorum kâle almaya değer mi sence .Bi sus artık yeter da herkesin konusuna salça olma bi 56 yaşına gelmişsin nasıl davranacağını bilmiyorsun yeter yahu bi sus alıntı yapma insanlar senden rahatsız oluyor yazma artık
Tebrikler hocam 12 kişi içindemiyim acabaEnişte eeet üzüldüm hiç konuda denk gelmedik kendisine inş denk geliriz paralı dönemimizde
Dost sen listede varsın dimiKardo üçtür muhattap olmuyorum kâle almaya değer mi sence .
Parasını alsın. Bitince roll takip etmeye, akbabalık yapmaya, ortalığı karıştırmaya gelir . Yani ne desen değmez.
O kadar yazdım sanaTebrikler hocam 12 kişi içindemiyim acaba
Ben dönüş yaptım hocam size bakabilirsinizO kadar yazdım sana
Savaşa sorarsın hesap bittiTebrikler hocam 12 kişi içindemiyim acaba