- 21,286
- 13,905
- 113
Varım dost kesene bereket gönlüne sağlık 👏👏Dost sen listede varsın dimi
Varım dost kesene bereket gönlüne sağlık 👏👏Dost sen listede varsın dimi
Sonradan marley ve benim ismim yazıldı diye gördüm ben amaVarım dost kesene bereket gönlüne sağlık 👏👏
Buraya yazacak abi seni yazdım konuda yoksan ben ne yapiyim dm ye değil buraya yazacsnBen dönüş yaptım hocam size bakabilirsiniz
Sen oradan da sordun bana bende cevap verdim ama canın sağolsun hocam yoksa da sıkıntı değil yaniBuraya yazacak abi seni yazdım konuda yoksan ben ne yapiyim dm ye değil buraya yazacsn
Beni de alın la 😁Buraya yazacak abi seni yazdım konuda yoksan ben ne yapiyim dm ye değil buraya yazacsn
Konuda 12 kişi yazılmış bul kimlermiş onunda sen gör dimi kardeş daha ben nspimSonradan marley ve benim ismim yazıldı diye gördüm ben ama
Hocam ben sana bir şey demedim ki zatenKonuda 12 kişi yazılmış bul kimlermiş onunda sen gör dimi kardeş daha ben nspim
Abi baksın varmı adı 12 kişide@Ptr2888 knk bu adamada ufak şans parası olsa iyi olur yani takipledi yani @Baskhetci27
Baştacısın kardeşim ama sonrada eklediler diye gördüm ben mesajda@Ptr2888 knk bu adamada ufak şans parası olsa iyi olur yani takipledi yani @Baskhetci27
Dost sana dm den bile yazdım gel diye 😂😂😂Hocam ben sana bir şey demedim ki zaten
Sor savasaBaştacısın kardeşim ama sonrada eklediler diye gördüm ben mesajda
Dost adam söyledi almadılarAbi baksın varmı adı 12 kişide
Bana bi dm atabilir misin abiVarım dost kesene bereket gönlüne sağlık 👏👏
Yeni gördüm dost eyvallah tesekkur ettimBeyler savaş kardeş gönderdim ibans
12 kişiye dağıtacak kendisi size ulaşır
Adam bası 750
Cana ve Suat 1 K alıyo maç verdiler ondan darılma gücenme olmasın
Herkes güle güle harcasın keyfini çıkarın
Listeyi kapadiktan sonra yazmistir dost yoksa niye eklemesinAbi baksın varmı adı 12 kişide
Bu arkadaş varmı yok mu listede kurtuluş yok 😂Baştacısın kardeşim ama sonrada eklediler diye gördüm ben mesajda
Boşver hocam ya hadi cümleten hayırlı gecelerBu arkadaş varmı yok mu listede kurtuluş yok 😂