- 4,562
- 1,966
- 113
PTT ye git ortalığı karistir gitsin arastrsnlar 30 180 gün nedirlq sayım yapacaklar
Ziraat bankası öyle diyor knk nasıl bir işleyiş var anlamiyorum cimerede yazdim o gün parasizliktan borclarimi ödüyemedim sorumlu benmiyim diyePTT ye git ortalığı karistir gitsin arastrsnlar 30 180 gün nedirlq sayım yapacaklar
Şubeye bağli gittim form doldurdum siklerinin keyfini beklicez ziraat desen tutturmus 30 gun yasal sürec var bunlarin Allah belasini versin nediyimbenim işbankasında başıma gelmişti . parayı gece yuttu , sabah açılışa şubeye gittim durumu anlattım .bir form doldurdum atm açılıp sayım yapılacak 1 saat sonra gelin dediler .1 saat sonra imza ile param ödendi . yutan atm şubeye bağlı ise şube açılışına giderseniz çözülüyor , bağımsız atm ise çok uğraştırıyorlar
Dangalak herifSana bi akıl verim mi? PTT den borç al gişeden, param yattı mı geri odicem de, verirler.
45 gün nedir ya 1.5 ay bankaya borc odemesem arayip dururlar amaGecen basima geldi parayi unuttum 45. Gun falan geldi para yani baskan baska yolluda yok