Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pttmatik Paramı Yuttu

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,562
1,966
113
PTT ye git ortalığı karistir gitsin arastrsnlar 30 180 gün nedirlq sayım yapacaklar

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
benim işbankasında başıma gelmişti . parayı gece yuttu , sabah açılışa şubeye gittim durumu anlattım .bir form doldurdum atm açılıp sayım yapılacak 1 saat sonra gelin dediler .1 saat sonra imza ile param ödendi . yutan atm şubeye bağlı ise şube açılışına giderseniz çözülüyor , bağımsız atm ise çok uğraştırıyorlar

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
ziraat atmsınden parayı kaptırmıs olsaydın genelde 2 gunde hemen odemesı yapılırdı atm numarasını verıyorsun tutunak tutuolar aksam sayımda fazla cıkıyor zaten o zaaman ıadesı hemen hesabına ıade edılıyor. ama farklı bır banka atmsınde bu durum olunca ziraat pttye bıldırecek ptt kontrol surecı felan rahat 1 ay gıder zıraat bankasına paranı ıade eder zıraat bankasındada muhasebe ıslem sırasına gore artık ne zaman ıade ederlerse

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
294
122
43
benim işbankasında başıma gelmişti . parayı gece yuttu , sabah açılışa şubeye gittim durumu anlattım .bir form doldurdum atm açılıp sayım yapılacak 1 saat sonra gelin dediler .1 saat sonra imza ile param ödendi . yutan atm şubeye bağlı ise şube açılışına giderseniz çözülüyor , bağımsız atm ise çok uğraştırıyorlar
Şubeye bağli gittim form doldurdum siklerinin keyfini beklicez ziraat desen tutturmus 30 gun yasal sürec var bunlarin Allah belasini versin nediyim

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Yıl olmuş 2022 halen bir işlemi bilmem kac gun süre zarfında çözüyorlar ne halt için çalışıyorlar bu bankada.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Gecen basima geldi parayi unuttum 45. Gun falan geldi para yani baskan baska yolluda yok