- 4,779
- 1,850
- 113
Bunlara inanan varsa elimde az kullanılmış köprü var satılık devrediyorumçok net atıyorsun güzel hikayeler gerçekten inanan toy çıkar mutlaka anlat sen
Bunlara inanan varsa elimde az kullanılmış köprü var satılık devrediyorumçok net atıyorsun güzel hikayeler gerçekten inanan toy çıkar mutlaka anlat sen
Sakın inanma ve bu kafayla devam et seni aldıklarımda ifadeni verirsinçok net atıyorsun güzel hikayeler gerçekten inanan toy çıkar mutlaka anlat sen
Tecrübeli olsan bankadan yatırım çekim yapmazsın senin yaş kaç kardeşimFarkımız yaş ve tecrübe Aslan parçası sen yenisin galiba
Konu banka değil papara adamlar işine gelmeyenin kimlik bilgilerini gerekli kurumlara veriyor yaş 39Tecrübeli olsan bankadan yatırım çekim yapmazsın senin yaş kaç kardeşim
İyi ysptin kanka ondan borsa kullanıyorlarAmk korkuttuniz savcı mavci site patlak çatlak kendimi dişladim bonus almadan🤣Ekli dosyayı görüntüle 458447
Adamları in tüm bankalarına paralarına el koymuşlar borsadan ödeme yapıyorlar hala boş yapan salaklar var başları belaya girdiğinde Cezaevinde ağlarsanız dayak yersiniz ona göreİyi ysptin kanka ondan borsa kullanıyorlar
ulan boş yapma 12 senedir havale ile işlem yapıyorum etrafım kumarbaz dolu zaten ne duydum bne gördüm sadece 5 sene önce bir defa para cezası geldi onada itiraz ettim iptal oldu boş yapma burda hadi uza bebe kimse kimseyi hesaba para gönderdi diye şafak operasyonuyla almaz ne anlatiyon la sen🤣🤣Sakın inanma ve bu kafayla devam et seni aldıklarımda ifadeni verirsin
Sen boş muhabbet yapiyonSen durumun ciddiyetini kavrıyamamışsın böyle devam et çekim almaya bir gün aklın başına gelir unutma banka hesabına terör parası girerse Amerika’da bile olsan İnterpol seni alır
Boş muhabbet yapiyor,olan boş yapma 12 senedir havale ile işlem yapıyorum etrafım kumarbaz dolu zaten ne duydum bone gördüm sadece 5 sene önce bir defa para cezası geldi onada itiraz ettim iptal oldu boş yapma burda hadi uza bebe kimse kimseyi hesaba para gönderdi diye şafak operasyonuyla almaz ne anlatiyon la sen🤣🤣
Var yapiyorlar el koyuyorlarAdamları in tüm bankalarına paralarına el koymuşlar borsadan ödeme yapıyorlar hala boş yapan salaklar var başları belaya girdiğinde Cezaevinde ağlarsanız dayak yersiniz ona göre
çok fazla aksiyon filmi izlemiş bu bebe😉🤣Boş muhabbet yapiyor
kaç k çektinde para cezası yedin kankaulan boş yapma 12 senedir havale ile işlem yapıyorum etrafım kumarbaz dolu zaten ne duydum bne gördüm sadece 5 sene önce bir defa para cezası geldi onada itiraz ettim iptal oldu boş yapma burda hadi uza bebe kimse kimseyi hesaba para gönderdi diye şafak operasyonuyla almaz ne anlatiyon la sen🤣🤣
10-15-20 bin o miktarlarda çekimlerdeydi takipli hesaba denk gelmişim para cezası geldi papara dada olabilir payfixtede olabilir ama hapis cezası yok şafak operasyonu hikaye bunlar inanmayınkaç k çektinde para cezası yedin kanka
Kanka bu siteden uzak dur şaibeli bu site borsala iş yapıyor diğer hesapları patlamışHala bekliyor yaziyor. Vermedi daha. Madem altyapiniz bunu karsilamakta zorlaniyor neyinize guvenip veriyorsunuz bonusu.bonus talep bile bu kadar bekkiyorsa daha ne duyeyim
Eklenmedi halaTalep verdik bekliyoruz da burda 200 diyo yukarda 300 Ekli dosyayı görüntüle 458272