- 11,476
- 4,323
- 113
jsfjfjfjfj ben hesabı dondurdumNo bonus yapmışlar lan afaxacacs
jsfjfjfjfj ben hesabı dondurdumNo bonus yapmışlar lan afaxacacs
site açıcak paraları var hesap kiralamaya paraları yok yani çok cahilsiniz be 🤣🤣@Muratorak kimseye iyilik yapılmıyor gelmiyor kardeşim bırak boşver sanki senin çıkarın var bu işten
Kanka bu siteden uzak dur şaibeli bu site borsala iş yapıyor diğer hesapları patlamış
Nasıl çekmemiz lazım yani?6 ncı madde isi bozdu
Site boş cıktı üye olmayınNasıl çekmemiz lazım yani?
Acayip siteben hesabı dondurdum tırstım bu siteden ben
savcılık falan dediler üstad gerek yok macerayaAcayip site
4 saat oldu talep ettim gelmediNasıl aldınız arkadaş bonus talepde yokki deneme bonusu
Tamam haklısın dost ama bu site borsala çalışıyor acayip site degilmi hesapları patlamışOlum yüzlerce siteye üye olduk saçma sapan triplere girmeyin. Savcılık falan fistan ne alaka bir sürü merdiven altı siteye üye olmuşuz bir bok olmamış. Savcı çağırdı falan diyenlerin hepsi şizofren bence yok öyle bişey
beklemde yazıyodu ya silmişler tekrar talep ettim ben kdkdkdkGuncelme var yarın gün içinde Eklncek
Kardeşim nerden biliyosun patladığınıTamam haklısın dost ama bu site borsala çalışıyor acayip site degilmi hesapları patlamış
Yatırım çekim sayfasında bütün yöntemler var kanka ayrıca kimse çekim işlemi yapmadı henüzTamam haklısın dost ama bu site borsala çalışıyor acayip site degilmi hesapları patlamış