Sağol reis2 kişiye ulaşıcam dedim ama @Abuzerkömürcü @Cips @marinpnn hocam siteden gelince sizede ulaşıcam az da olsa konu kilit başkanım @Başkan
Vurdun voleyi gözün aydın dost 😂F
fatih baba şov yapma dost art niyetli bir şey demedik
Kesene bereket dost ulaş tabi en iyiisi2 kişiye ulaşıcam dedim ama @Abuzerkömürcü @Cips @marinpnn hocam siteden gelince sizede ulaşıcam az da olsa konu kilit başkanım @Başkan
ShdhdhdKonudan baĝimsiz ama cark da 1 kere mesaj atan birini görünce kalbim inceden kirildi
Suan ne desen haklısın ben bir sey demiyorumKesene bereket dost ulaş tabi en iyiisi
Yok be dost şans carki forumda hic gulmedi burada geldi enteresan isleeVurdun voleyi gözün aydın dost 😂
Reis yanlış anlama işine karışmak gibi olmasında bu arkadaşın maçtan bile haberi yoktur
Yok lo hic umrumda degil dostlarimiza ulassin o da yeterSuan ne desen haklısın ben bir sey demiyorum
O arkadaşın yerine burada takip eden @Fterim1905 @butragueno at dostReis yanlış anlama işine karışmak gibi olmasında bu arkadaşın maçtan bile haberi yoktur
Nova haketti benceO arkadaşın yerine burada takip eden @Fterim1905 @butragueno at dost
Beğenip gitmiş reis mesaj bile yazmamışArkadaşın aktifliği bile 1 saat önce nasıl oldu la o
Bak mesela tek mesaji var arkadasin
Tebrik ederim 🙏kazancınız daim olsunGelirse 1 arkadaşa ulaşırız