- 1,325
- 545
- 113
olm yazdıgın atlar 1. gelınce alcan ıste neyını anlamıyon amkKanka gülme
2.lık 3. luk yok onda
6lı ganyan oynamıssın
olm yazdıgın atlar 1. gelınce alcan ıste neyını anlamıyon amkKanka gülme
Bol şanslar reis umarım kazanırsın ama sadece ilk iki ayak gelmiş daha dört ayak koşusu var. 4. Ve 5. ayakta da tek atmışsın zor yani. O yüzden dedim fazla umutlanma diyeHacım atlarin mi ne bi hp miktari yazıyordu kim yüksekse onlari sectim kafama göre
5 i gelirse nolcak bisey veriyo muolm yazdıgın atlar 1. gelınce alcan ıste neyını anlamıyon amk
2.lık 3. luk yok onda
6lı ganyan oynamıssın
hepsının butun ayakların kazanması lazım5 i gelirse nolcak bisey veriyo mu
4. Ve 5. Ayakta ki atlar cok favori göründü gözüme kismet bakalim ilk elin günahı olmazmisBol şanslar reis umarım kazanırsın ama sadece ilk iki ayak gelmiş daha dört ayak koşusu var. 4. Ve 5. ayakta da tek atmışsın zor yani. O yüzden dedim fazla umutlanma diye
Şans reis sonuçta yoksa biliyorum diyenin 1 milyon borcu oluyor. 🤣 🤣 Şansın daim olsun4. Ve 5. Ayakta ki atlar cok favori göründü gözüme kismet bakalim ilk elin günahı olmazmis
Gelirse aksam 100 luk Chivasin fotosunu atarim sanahepsının butun ayakların kazanması lazım
Eyw hacımŞans reis sonuçta yoksa biliyorum diyenin 1 milyon borcu oluyor. 🤣 🤣 Şansın daim olsun
boyle gıderse senın altılı 100 lira vermez safGelirse aksam 100 luk Chivasin fotosunu atarim sana
90 lira bastim 100 lira vermezse ne anladik biz bu işten 😭boyle gıderse senın altılı 100 lira vermez saf
Reis sana umutlanma diyoruz şimdiden sen hayal kurmaya başladın 🤣 🤣Gelirse aksam 100 luk Chivasin fotosunu atarim sana
hep favorıler gelıyor)90 lira bastim 100 lira vermezse ne anladik biz bu işten 😭
E tamam da 3 ganyan falan yazıyor 3 oran gibi degil mi buhep favorıler gelıyor)
degıl knaka bunda ne kadar az ınsan bılırse o kadar cok para verıyorE tamam da 3 ganyan falan yazıyor 3 oran gibi degil mi bu
6 dk sonra yaris var izle sevdim ben bu işidegıl knaka bunda ne kadar az ınsan bılırse o kadar cok para verıyor
aslında ıddaaya bastıklarımızı bunlara bassak cok daha buyuk meblaglar yakalayabılırız ama bırazda calısmak lazım uzerlerınde6 dk sonra yaris var izle sevdim ben bu işi
Beni batiran iddaa degil ki pragmatik Nerden bulastiysam iddaa da 1 i 3-4 yapsam çekiyorum slotta 1 i 5 yapiyorum biraz daha yükselsin diye kaybediyoruz ama at yarisi da zevkli gibiaslında ıddaaya bastıklarımızı bunlara bassak cok daha buyuk meblaglar yakalayabılırız ama bırazda calısmak lazım uzerlerınde
evet sen ogren ortak kupon yaparızBeni batiran iddaa degil ki pragmatik Nerden bulastiysam iddaa da 1 i 3-4 yapsam çekiyorum slotta 1 i 5 yapiyorum biraz daha yükselsin diye kaybediyoruz ama at yarisi da zevkli gibi