3 te 3 oldu.Dragon flame kazandi
Kuponda işaretlenmiş yani kazanmış halini atsana reis ganyan orani kaçmış merak ettimDragon flame kazandi
Kuponda işaretlenmiş yani kazanmış halini atsana reis ganyan orani kaçmış merak ettim
3 misli oynamissin hepsi gelirse 6 k alirsinBu garanti demis sanki herkes ama bakalim
Burgas cook rahat kazandi valla4 gelirse verdiğinin paranın fazlasını alırsın garanti olur
Son düzlükte bitirdi işi zaten favoriymisBurgas cook rahat kazandi valla
Çok umitlenme bro 2bin falan verir tutturursan.ama bedavadan 2binde iyidirEkli dosyayı görüntüle 565752
Arkadaşlar merhaba zamani olan var sa bi bakabilir mi? At yarısından hic anlamıyorum 100 bonus vardı rastgele seçtim.
Şöyle bir sorum olacaktı ganyanlara 2-3 tane at seçtim kimine 4-5 tane sectim yesil tik falan geliyor 1. Olmamasina ragmen at. Biraz aydinlatirmisiniz bu kupon para verir mi anlayabilirsek bidakine ona göre oynayalim.
Abartma be kardeşim adam umitlenmesin son 2 ayakda favori gelirse Max 2k verir Su 6li her ayak favori geliyor ne 10ksi4 ve 12 gelirse 4k ile 10 k arası alirsin 4 ve 7 gelirse ozaman 30k - 50k alırsın 5 k vergi 45 k temiz 😂
Hocam 3 misli altılısı var tevzisi 36 milyon ben carpili söyledim. 😂 Senin hesaba göre 600 kusur verir oluyorAbartma be kardeşim adam umitlenmesin son 2 ayakda favori gelirse Max 2k verir Su 6li her ayak favori geliyor ne 10ksi
Her o zaman doğrusun bro ben normal oderini söyledim ama yinede 10 alamaz 5 falan alirHocam 3 misli altılısı var tevzisi 36 milyon ben carpili söyledim. 😂 Senin hesaba göre 600 kusur verir oluyor