- 986
- 353
- 63
Aynen hocamCanlı destekten mi aldın
Aynen hocamCanlı destekten mi aldın
Çünkü giriş yaparken kullanıcı adı değil mail yazıp şifre girip gireceksinKayıt oldum
Simde de bilgiler yalnis diyor
Biraz bekleyin bi 10dk icinde cevap veriyolar ekliyolar hemen fs satin alim serbest 5k yap 500 cek denenirCanli destek cevap0 vermiyor
Miktar nedir bonusunBiraz bekleyin bi 10dk icinde cevap veriyolar ekliyolar hemen fs satin alim serbest 5k yap 500 cek denenir
Bizde vaktimiz den alıp buralara giriyoruz bide üstüne slot oyununa girmeye çalışınca para yatırma ya itiyor bunlar tezgahi kurmuş milleti enayi sanıyorlar
la ne anlatıyorsun site ödeme yapmıyor . Data topluyor adamlar. Canlı destek de fixbetin gorselını, ana sayfa da tarafbetin görselini paylaşmışlar. Bu konuyu acan kısı bu sıteyı acmıstır veya arkadaşıdır . Böyle bir sitenin duyulma ihtimali yok başka şekildeAdam ne güzel paylaşmış beğenmeyen almayabilir bu zamanda kim kime 500 veriyor almazsanız almayın boş yorum yapmayın
Oyle bir kasiyorki anlatamam ugrastigima pisman oldumBiraz bekleyin bi 10dk icinde cevap veriyolar ekliyolar hemen fs satin alim serbest 5k yap 500 cek denenir
Acayip kasıyor 10 dkdir sweet Bonanza ya girmeye çalıyorumOyle bir kasiyorki anlatamam ugrastigima pisman oldum
Ya senin ben fantezi dünyanı 😂😂la ne anlatıyorsun site ödeme yapmıyor . Data topluyor adamlar. Canlı destek de fixbetin gorselını, ana sayfa da tarafbetin görselini paylaşmışlar. Bu konuyu acan kısı bu sıteyı acmıstır veya arkadaşıdır . Böyle bir sitenin duyulma ihtimali yok başka şekilde