- 214
- 125
- 43
canlı destek nerde beyler?
Siktiret 25 payfix e adam bıçaklar çoğuYorumlarınıza bakıyorum da.. Yer yüzünde açılmış lisanslı lisanssız her sitede üyeliği olanlar site data çalıyor diyor. Akşama kadar eli sikinde deneme bonusu sayfasını yenilemekten parmağı nasır tutmuş adamlar vaktimizi çalıyor diyor. Sitenin bi sayfada reklamına denk geldim siteyi bilmediğimi de söyleyerek paylaştım para yatırma yok bi şey yok neyin tatavasını yapıyorsunuz ufacık beyninizle? Girer bakarsın fikrini beyan eder usulünce, adabınla konuya dahil olur benim gibi yeteri kadar bilmeyenleri de bilgilendirirsin olur biter. Silah zoruyla üye yapıyoruz sanki
Link atin da bakalim abilerim benimO işler öyle kolay değil yanılıyorsun site basbaya sağlam siteye benziyor
Nerden aldin canli destek acilmadi bendeAlındı teşekkürler
Tüm yöntemler de sorun çıkar ama şuan en kolay sorun çıkma olasılığı havalede eskiden havale yöntemi dışında jeton vs vardı ama komisyonu çok diye bulasmiyoduk bu arada 2019 da 2017 yatırımlarıyla yakalandimhavale cekiminde neden sorun oluyor ben hep havale ile çekim yapıyorum hesap kartıma
5k yap 500 çekRed Bets
redbets2.com
Site yeni galiba pek bilgim yok garip bi şekilde rtp oranı yüksek geldi bana slot oynayan olursa sonuçları yazarsa sevinirim. Slotta da sporda da geçerli spin alımı serbest
Ekli dosyayı görüntüle 562197
Gülmekten yere yapıştım asdaasdsaYorumlarınıza bakıyorum da.. Yer yüzünde açılmış lisanslı lisanssız her sitede üyeliği olanlar site data çalıyor diyor. Akşama kadar eli sikinde deneme bonusu sayfasını yenilemekten parmağı nasır tutmuş adamlar vaktimizi çalıyor diyor. Sitenin bi sayfada reklamına denk geldim siteyi bilmediğimi de söyleyerek paylaştım para yatırma yok bi şey yok neyin tatavasını yapıyorsunuz ufacık beyninizle? Girer bakarsın fikrini beyan eder usulünce, adabınla konuya dahil olur benim gibi yeteri kadar bilmeyenleri de bilgilendirirsin olur biter. Silah zoruyla üye yapıyoruz sanki
Site linki atin ne bicim tanitim yapiyorsunuzAynen hocam