- 41,614
- 45,033
- 113
Bende oyle biliyorum grantbetting aynı siteKesin öder burayada sponsor.gecem beni aradılar günde 3 çekim diyorlardı
Kural mı degişti acaba
Bende oyle biliyorum grantbetting aynı siteKesin öder burayada sponsor.gecem beni aradılar günde 3 çekim diyorlardı
3 çekim hakkin var yönetime yaz bence sen bilirsin yinedeEkli dosyayı görüntüle 236740
Günde 2 çekim dediler bugün çekim verdim sabah reddedildi neden dedim iki çekim yapmışsınız bu 3.oluyor dediler yarın sabahı bekle dediler
Payfixle günde 3 çekim diye promosyonlarda yazıyorduBende oyle biliyorum grantbetting aynı site
Kural mı degişti acaba
2 ye dusurmusler demek kı problem olmaz bu mıktarları oderler zatenEkli dosyayı görüntüle 236740
Günde 2 çekim dediler bugün çekim verdim sabah reddedildi neden dedim iki çekim yapmışsınız bu 3.oluyor dediler yarın sabahı bekle dediler
Bende oyle bılıyorum bırde arkadasın dedıgı 24 gecmıs onu bence canlıyla konus dostumPayfixle günde 3 çekim diye promosyonlarda yazıyordu
Bonus ne bonusu aldınÖderlerde betco olunca birde bonus vs aldım insan bi tereddüt ediyor
%30Bonus ne bonusu aldın
Hiç birsey olmaz sen bakıyeyı kaybetme yeter birde dikkatlı ol forumda yam yamlar var k. Adı falan hikayelerı ayık ol
Bakiyemi kaybetmezsin umarım
Zor tutuyom kendimiBakiyemi kaybetmezsin umarım
Bence destek başlığına yaz bence ortada bir yanlış varZor tutuyom kendimi
Ne benım anlamadımBen de diyorum bu nicki nerden hatırlıyorum sensin o uyanıkEkli dosyayı görüntüle 236748
Diyorsun ya forumda uyanıklar var kullanıcı adı şifre vs isterler diye onlardan birisin diyorumNe benım anlamadım
Ben mi onlardan birisiyim helal olsun dostum belliki senin ozaman paran kalmıs bende sana yazmısım kurtarırız diyeDiyorsun ya forumda uyanıklar var kullanıcı adı şifre vs isterler diye onlardan birisin diyorum