- 41,614
- 45,033
- 113
Senin bir yerde paran kalmıs bende sımdı bakıcam msjlara sen neler yazmıssınAttığım sse baksana dostum neye gülüyosun
Senin bir yerde paran kalmıs bende sımdı bakıcam msjlara sen neler yazmıssınAttığım sse baksana dostum neye gülüyosun
Kardeşim sen demedin mi forumda k. adı hikayeleri vs var diye kendin yaptın hemde bana aynısınıSenin bir yerde paran kalmıs bende sımdı bakıcam msjlara sen neler yazmıssın
Dostum bak burada adamların hesaplarına girip para carpıyorlar adamlar hesabındaykenKardeşim sen demedin mi forumda k. adı hikayeleri vs var diye kendin yaptın hemde bana aynısını
Kardeşim sen geçen günde bana sövdün aldın ağzının payını ayrıca ben o dmlerinin tüm sslerini gönderdim adminlere sen otur köşende zırla
...
Dostum sen beni neyle tehtid edıyorsun onu anlamadım benKardeşim sen geçen günde bana sövdün aldın ağzının payını ayrıca ben o dmlerinin tüm sslerini gönderdim adminlere sen otur köşende zırla
Aferin akıllı ol öyle, yoksa aklını alırlar
Sakin ol ben @mehmetzinho ya söylüyorumDostum sen beni neyle tehtid edıyorsun onu anlamadım ben
O attıgın sslerıde kaldır oradan dostum varsa bir şikayetin admınler oradaSakin ol ben @mehmetzinho ya söylüyorum
Ben trollemedim siz hatalıydınız adam kaybetti adamı yok kazandın git yaz cnalı desteğe hakkını ara diye umutlandırdınız boşu boşuna sonra birde üstüne sövdünüz bana bildiğimi söyledimOnda hakettin sen, bilmedigin şeyde gelip ortalığı trolledin
Kimseye paranı verme herkes işine baksın@Başkan Konuyu kapatır mısın rica etsem
🔐@Başkan Konuyu kapatır mısın rica etsem