- 4,812
- 5,864
- 113
Yok be en kötü ne olur ki 400 liramız olur enayi gibi 2 gün çalışırız 🤣🤣Oyuna Göre Bqkarsan Sonu sıkıntı Reis 😂
Tam adamına sordun dostBelli mi olur rulet senden sorulur dost nerde durmasi gerektiğini sen daha iyi bilirisin
Bol Şans reis Ne Diyelim O ZamanYok be en kötü ne olur ki 400 liramız olur enayi gibi 2 gün çalışırız 🤣🤣
biliriz dost bilenlerin giycek 2.donu yokBelli mi olur rulet senden sorulur dost nerde durmasi gerektiğini sen daha iyi bilirisin
Simdi tekrar basliyacam en fazla 1 saate gelmezsem azmine söyleyin konuyu kilitlesin 😂😂Bol Şans reis Ne Diyelim O Zaman
Deme öyle deme 🤣🤣biliriz dost bilenlerin giycek 2.donu yok
hedef ne kankaSimdi tekrar basliyacam en fazla 1 saate gelmezsem azmine söyleyin konuyu kilitlesin 😂😂
Kanka güzel atarsa durmak yok tatmin eden rakam olursa durabilirim 15-20khedef ne kanka
rulet oynayanların hepsı boyle dosthedef ne kanka
400 den 1k yapıp çektin 2800 e de çekmen gerek en fazla 5k hedef koy işe gidecem diye acele aele oynarsın kayıp edersin sonra boşverKanka güzel atarsa durmak yok tatmin eden rakam olursa durabilirim 15-20k
Dost ben ruletten fazla ayikmam benim için 5 6 el 26 ya pul koyKanka güzel atarsa durmak yok tatmin eden rakam olursa durabilirim 15-20k
mılletı ne esır alıyon dost burda rollıng ayagına 500u 4 5k yapcan cekcen ınsanlarda sans parasına takıp edıyo senın rulet taktıklerını ogrenmek ıcın degıl dostKanka güzel atarsa durmak yok tatmin eden rakam olursa durabilirim 15-20k
Bak gidiyoruum 🤣rulet oynayanların hepsı boyle dost
TamamdirDost ben ruletten fazla ayikmam benim için 5 6 el 26 ya pul koy
Helal dost gene ayarı verdin haklısınmılletı ne esır alıyon dost burda rollıng ayagına 500u 4 5k yapcan cekcen ınsanlarda sans parasına takıp edıyo senın rulet taktıklerını ogrenmek ıcın degıl dost
Kankam gönderme isi nasıl oluyormılletı ne esır alıyon dost burda rollıng ayagına 500u 4 5k yapcan cekcen ınsanlarda sans parasına takıp edıyo senın rulet taktıklerını ogrenmek ıcın degıl dost
Yapma be 😁Helal dost gene ayarı verdin haklısın
Dostum mesela kasayı yap 3 k burda takil eden 3 5 kişiye örnek 50 ateşle özelden payfix veya papara ile rollun sineması buKankam gönderme isi nasıl oluyor
istediğine gönderiyon dost konudan orda bastan berı adamlar duruyo bak sen 20k hedef deyınce yattı uyudu yarısı dostKankam gönderme isi nasıl oluyor